MISHORASPERDIDAS: Cartes fetes per jugadors

Novetats, dubtes, preguntes, comentaris...

MISHORASPERDIDAS: Cartes fetes per jugadors

EntradaAutor: Vidi » 04 nov. 2014, 22:54

Fare un seguit de articles al foro per tal de que la gent interessada pugue apendre un poquet mes de la història de este gran joc com es Magic: The Gathering. Aquest articles estaran sota el nom de MISHORASPERDIDAS (espero que no sigue així i vos els llegigueu cabrons xD).

PD: Hi haura moltes faltes, espero que aixo no li moleste a ningú perque en català no se escriure.

Cartes fetes per Jugadors

The Invitational: Es l'any 1996, uns pocs anys despues que Richard Garfield crees el joc. La empresa Wizards despues del torneig mundial de 1994, que era de assistencia publica; i el torneig de 1995 que va ser un poc desastre, desideix crear un torneig apart del Campionat Mundial en el qual assistiran els 16 jugadors que han estat millors durant aquell any. Així Wizards decidiria qui es el millor jugador del món durant cada temporada.

1996 El primer Invitational el va guanyar un jove suèc de sòls 18 anys, Olle Rade.
Imatge
Olle es considerat el primer gran jugador de la historia de Magic. durant lany 1996 va guanyar un PRO TOUR, va ser quart al mundial, algun top8 de GP i va guanyar el INVITATIONAL. Coronantse com Jugador de l'any.

Despues del INVITATIONAL Olle va tenir bastants probrlemes per fer la seva carta, ja que o presentava cartes massa bones, o massa injugables i anticuades. Entre elles va presentar un Counterspell que podia tornar a la part superior de la biblioteca al ser jugar o un Encantar mundo que servia per petar altres Encantar mundo.(per si algu no sap quin tipo de cartes eren els encantar mundos:http://gatherer.wizards.com/Handlers/Image.ashx?size=small&type=card&name=Revelation&options=)
S'ha de dir que va tardar tant que no va ser el primer en publicar la seua carta, ja que el guanyador de l'any 1997 el va passar davant.
La carta de Olle Rade va ser: Sylvan Safekeeper
Imatge

1997 El primer jugador professional de aquest joc de cartes va ser el que es va endur la segona ediciò del Invitational: Darwin Kastle. Es procedent de Estats Units.
Imatge
Es el jugador que ha participat a mes Pro Tours 48 en total, guanyant tansols 1 , ha creat un joc de cartes anomenat Space Station Assault.
La carta que va crear es: Avalanche Riders
Imatge

1998 En la tercera edició del Invitational va haver un guanyador molt polèmic: Mike Long. Procedent de Estats Units.

Imatge

Mike Long, Olle Rade, Darwin Kastle i Mark Justice van ser els cuatre grans jugadors del inici competitu de aquest joc. Mike va guanyar els tres primers Campionats del món: 1995, 1996 i 1997. Però no va ser fins 1998 que va guanyar el Invitational, coronantse com el millor jugador del món.
Long no es recordat com un dels millors jugadors de la historia, ja que sempre ha estat embolicat en assumptes de dubtosa legalitat. Durant uns nacionals de USA li van trobar una carta del seu combo a la manega, durant un Pro Tour sel va acusar de barallar sospitosament, etc.
La anècdota més popular de aquest extraodinari jugador es el Mindtrick "Truco Mental" que li va fer a un gran jugador, i amic seu, com es Mark Justice. La "estratagema" va ser dirli al seu contrincant que ja li havia combat, sabent que la única copia de Drain Life que tenia Mike Long per a poder matarlo estava al seu cementeri. Podia combarli, pero no per a matarlo si no per a empatar. El seu rival li va concedir perque no es va adonar i es va fiar del seu company de equip i testeig.Rootwater Thief es la carta que va crear

Imatge

1999 Un dels creadors de la baralla Necropotence, la qual va ser prohibida l'any 2001 despues de que durant uns cuants mesos superes el 50% de presencia a varios torneijos internacionals, va guanyar la cuarta edició del torneig: Chris Pikula
Imatge
No ha sigut mai un jugador destacat en grans victories, es pot dir que l'única victoria important de la seva carrera va ser la del Invitational. Pero sempre serà recordat per fer una de les millors i més usades cartes de la historia: Meddling Mage.
Imatge

2000 El guanyador del Invitational de lany 2000 es considerat per molts el millor jugador de Magic de la historia: Jon Finkel.
Imatge
Ha guanyat 3 Pro Tour, 14 Top8 de Pro Tour, 3 Grand Prix i un campionat del món. Els seus tituls nomes poden rivalitzarse amb els de Kai Budde. Desde l'any 2004 es va retirar del Magic competitiu per dedicarse al poker, encara que, sempre sel veu per la majoria de torneijos grans.(va guanyar un PT el 2008 i 2 top8 de PT el 2012)

La carta que va fer es: Shadowmage Infiltrator:
Imatge

2001 Juntament amb Finkel el considerat millor jugador de tot els temps: el alema Kai Budde.
Imatge
Té el record amb 7 Pro Tours guanyats, l'únic jugador amb més de 500 propoints durant la seva carrera. Dels 7 Por Tours que ha guanyat 5 són individuals i 2 amb equips. Aixó li val el sobrenom de: The German Juggernaut. És el l'únic jugador amb 4 Jugador del any. També té el record de Pro Tours guanyats seguidament, un total de 5.
Sobre l'any 2004 amb la retirada de John Finkel també, va decidir retirarse per concentrarse amb els seus estudis, encara que, igual que al seu màxim rival Finkel sels pot veure per molts torneijos.

La carta que va fer és la meva preferida de totes les inventades per profesionals: Voidmage Prodigy.
Imatge

2003 El Invitational de 2003 el va guanyar el suèc Jens Thorén.
Imatge
No va ser un jugador que tingues grans actuacions durant la seua carrera de Pro. Solsament va guanyar un torneig de Masters l'any 2003, va fer dos Top4 de Pro Tour seguits i va quedar segon a un Jugador del any (per detràs de Kai Budde).

La carta que va fer es: Solemn Simulacrum. La ventantja de cartes feta criatura
Imatge

2004 Com no pot ser de atra manera tornem a parlar de un gran jugador, el guanyador de la edició del 2004 és: Bob Maher Jr.
Imatge
Apodat com "The Great One". Ha guanyat un Pro Tour, 3 Grand Prix i s'ha quedat a les portes de molts més tituls. Jugador de l'any 1999-2000. L'any 2002 va ser suspes durant 6 meses per "amañar" punts de torneijos per clasificarse al torneig del món.

La carta que va fer està considerada com la millor carta que s'ha fet als Invitationals: Dark Confidant.
Imatge

2005 L'any 2005 va guanyar lo Invitational Terry Soh. Un jugador que no ha tingut mai un gran equip de testeig i que gracies a Magic Online i molta pràctica va aconseguir guanyar el Invitational.
Imatge

La carta que va fer és: Rakdos Augermage.
Imatge

2006 L'any 2006 el guanyador del Invitational va ser un gabacho: Antoine Ruel
Imatge
Va comensar a jugar al Magic el any que va surtir el joc, ha guanyat dos Gran Prix, dos Pro Tour i un Masters. Com anecdota cal dir que va guanyar els dos primers Gran Prix que va jugar. En alguns torneijos s'ha inscrit baix lo nom de BLack Ops.

La carta que va dissenyar es: Ranger of Eos.
Imatge

2006 Thiago Chan va ser el guanyaador del Invitational de 2006.

Imatge

Primerament el nostre amic portugues( si es portugues) va voler disenyar la seguent carta, pero los de Wizards li van dir que era massa strong. Un counter que no se pot contrarrestar no mola.

Denying Channel
Land
Tap: Add 1 Mana to your mana pool.
2 ManaBlue ManaBlue Mana, Discard Denying Channel: Counter target spell

Acte seguit li van dir que havia de dissenyar una carta que fos una criatura de color blau que fos un humà-mago. Li van passar el dibuix de la carta i a ell se li va ocudir fer esta maravilla de carta: Snapcaster Mage.
Imatge

Fin
Avatar de l’usuari
Vidi
 
Entrades: 107
Membre des de: 19 gen. 2014, 18:39

Re: MISHORASPERDIDAS: Cartes fetes per jugadors

EntradaAutor: Jordi » 04 nov. 2014, 23:10

Bravo!
Avatar de l’usuari
Jordi
 
Entrades: 122
Membre des de: 20 set. 2013, 13:33

Re: MISHORASPERDIDAS: Cartes fetes per jugadors

EntradaAutor: Pep Blasco » 04 nov. 2014, 23:25

M'ho he llegit, esperant 2a edició
Pep Blasco
 
Entrades: 601
Membre des de: 29 des. 2013, 13:16

Re: MISHORASPERDIDAS: Cartes fetes per jugadors

EntradaAutor: Zodd » 04 nov. 2014, 23:27

Molt bona aportació!
David
Avatar de l’usuari
Zodd
 
Entrades: 278
Membre des de: 16 gen. 2014, 21:58

Re: MISHORASPERDIDAS: Cartes fetes per jugadors

EntradaAutor: Kokuoh » 05 nov. 2014, 00:54

M'ho estic llegint.

Quina gran aportació!!! Espero la següent tanda.
Dani Alcaide -In da house!!-
Avatar de l’usuari
Kokuoh
 
Entrades: 1141
Membre des de: 18 set. 2013, 02:47


Torna a: Magic: The Gathering

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 1 visitant