MISHORASPERDIDAS: Curiositats del món Magic

Novetats, dubtes, preguntes, comentaris...

MISHORASPERDIDAS: Curiositats del món Magic

EntradaAutor: Vidi » 17 nov. 2014, 19:12

Curiositats curioses sobre la creació Magic:

1-El primer nom del joc de cartes era solsament Magic. Cuan Richard Garfield va anar a registrar el nom de Magic li van dir que no podia, ja que era un nom massa genèric. Van mirar alternatives per anomenar el joc i la que finalment va agradar més era la de Mana Clash. Però aquest nom no va ser el definitu a causa de que la majoria dels que van ajudar a desarrollar el joc desde un principi ja estaven famirialitzat en dirli Magic, era un nom que agradava molt per què era curt i fàcil de recordar. Finalment van poder registrar el nom posantli :The Gathering detràs.

2-La intenció de Garfield era que cada expansió del joc el nom cambies. Magic: Ice Age, Magic: The Dark, etc. La idea va ser descartada perquè al públic li agradava el nom original i cambiarlo tant a sovint crearia confusió.

3-Abans de surtir el joc, durant tot el desenvolupament, el costes de mana funcionavent de la següent manera: Tenim la carta Giant Growth, el seu goste de manà es de G(1 bosque). Però durant el seu desenvolupament el seu cost va ser determinat com 1G, lo que significava que el cost era de un manà, que havia de ser verd. Un altre exemple, la carta Giant Spider tenia un coste de 4G, això significava que havia de costar 4 manas, un dels cuals havia de ser ver. Mes ejemples, la carta Wurm Craw tenia un coste de 6GG perque costava 6 manas, dos de ells verds. El tito Richard va decidir cambiar este sistema per el actual, ja que el sistema era massa complicat per a explicarli a qui volia apendre a jugar.

4-Perque a la part de detràs de les cartes posa DECKMASTER? La idea original de Wizards era fer més jocs de cartes coloeccionables. Aixi a tots el jocs posaria al "reverso" de les cartes DECKMASTER, puguense identificar facilment que tots pertenyien a la mateixa companyia.

Imatge

Ja que tenim la imatge de detras de les cartes, que volien representar en aquesta imatge. Perque un oval amb cuatre redones als cantons? La idea era que la part de detras de les cartes representes la tapa de un llibre, ja que el teu "mazo" habia de representar una biblioteca.


Pasem de les curiositats curioses de la creacio de Magic a curiositats de les cartes:

1-Com moltes vegades abans per la surtida de una expansió la DCI va publicar la llista de prohibides i restringides per a Vintage. Va ser cuan va surtir la expansió de Legiones. Lo curios es que surtia una carta restringida anomenada Anhelo de la mente (mind's desire), aquesta carta encara no existia. Anhelo de la mente va ser imprimida a la colecció de Azote un mesos més tard, convertintse en la primera i una carta prohibida/restringida abans de la seua impresió.

Imatge

2-La carta més reeditada de tota la historia de Magic: the Gathering es una terra bàsica, la Montanya. Per error va surtir a la placa de impresió de Arabian Nights convertintse en la carta més reimprimida de la historia, ja que en aquella expansió no hi havia terres basiques apart de ella.

Imatge

3-CENSURA! La carta Fuerza impia va ser censurada. Podem vore les dos imatges, la de Revised amb la estrella satànica de 5 puntes i la de 4 edició on li van borrar el pentacul per evitar problemes.

ImatgeImatge

4-A la expansió Legends les cartes van ser dividides en dos grups cuals jocs de Pokemon. Si compraves sobres de nomes un dels grups no et podrien surtir la mitad de les cartes.

5- A Vintage hi ha cartes prohibides: les de apostar, les de llançar una moneda al aire i la fumada màxima que es la carta Shahrazad. Abans a Magic se apostaba una carta a cada partida, hi ha cartes com Timmerian Fiends o Bronze tablet que van de aixo. Chaos Orb i Falling star són un exemple de les de tirar una carta.
ImatgeImatgeImatgeImatgeImatge

6- Dos cartes han estat prohibides durant molt de temps a Vintage perque eren massa power, no eren ni Ancestralls ni Time Walks ni res aixi, eren: Latigazo mental i Canalizar. Actualment el Latigazo mental ja no esta ni restringit, el Canalizar si. Canalizar va estar prohibida ja que formava part de la primera baralla de combo de Magic, conseguint 19 manas per llençar una Bola de Fuego o un Desintegrar total, tot cartes de Alpha. Avui per avui hi ha molts combos millors, pero es mític aquest combo. Una famosa botiga de magic que poseeix un equip propi profesional te un nom en honor a aquest combo: Channel Fireball.

ImatgeImatgeImatge

7-La carta Tarmogoyf, carta que qui no té diu que es una merda perque val 120 euros xD. El Tarmo va estar dissenyat per a tenir un coste de 1GG, pero per un error informàtic es va imprimir com a una carta de cost 1G, la diferencia es tan abismal que passa de ser una carta mediocre que no jugaria ningú a una de les 5 millors criatures de la historia de Magic.

ImatgeBueno fins aqui el tema de les curiositats Maguiqueres. El següent article anira sobre el Lore del joc, vos dixo una pista:
Imatge
Avatar de l’usuari
Vidi
 
Entrades: 107
Membre des de: 19 gen. 2014, 18:39

Re: MISHORASPERDIDAS: Curiositats del món Magic

EntradaAutor: 0B3L1· » 18 nov. 2014, 03:04

Como errores de impresión también la metida de pata en la cuarta edición con el ángel de serra que tenia una ilustración del elemental del tiempo y toda ella en color azul, eso si menos el coste y el texto :roll:
Fitxers adjunts
223.jpg
Angel de serra
223.jpg (53.59 KiB) S’ha visualitzat 3069 vegades
Unknown.jpg
time de serra
Unknown.jpg (13.97 KiB) S’ha visualitzat 3069 vegades
time-elemental-carta-magic.jpg
Time elemental
time-elemental-carta-magic.jpg (42.23 KiB) S’ha visualitzat 3069 vegades
Avatar de l’usuari
0B3L1·
 
Entrades: 116
Membre des de: 24 set. 2013, 00:26

Re: MISHORASPERDIDAS: Curiositats del món Magic

EntradaAutor: Pep Blasco » 18 nov. 2014, 17:35

el tarmo es una merda.. costa massa... no pel 1G... sinó pels 120€
Pep Blasco
 
Entrades: 601
Membre des de: 29 des. 2013, 13:16

Re: MISHORASPERDIDAS: Curiositats del món Magic

EntradaAutor: Zodd » 22 nov. 2014, 21:15

Algunes ja les coneixia, algun dia me molaria jugar una shahrazad, així for fun jajaja

i respecte a això...
Vidi ha escrit:Bueno fins aqui el tema de les curiositats Maguiqueres. El següent article anira sobre el Lore del joc, vos dixo una pista:
Imatge

estic esperant en candeletes el lore dels eldrazi xd
David
Avatar de l’usuari
Zodd
 
Entrades: 278
Membre des de: 16 gen. 2014, 21:58


Torna a: Magic: The Gathering

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 1 visitant