Partides Inmortals

Busques contrincants, vols fer alguna lliga, partida ...

Partides Inmortals

EntradaAutor: Ennekes » 23 oct. 2013, 10:38

Bé, de moment només partides i lo d'Inmortals és Marketing...
Enceto aquest fil i us animo a tots/es a postejar els vostres èxits i fracasos amb l'X-Wing...jo començo amb una derrota... :D

Kosé (Aliança Rebel) vs. Ennekes (Imperi)

Llistes

Kosé (100 punts)
- Falcó Mil•lenari (Chewacca)
- X-Wing (Pilot base) + escut
- B-Wing (Pilot base)

Ennekes (100 punts)
- Tie-bombarder (Capitan Jonas) + Protons avançats + Instint Veterà
- Tie avançat (Dark Vader) + Tàctiques d’eixam + Defensa millorada
- Lanzadera (Pilot base) + Canyó de protons + Oficial Intel•ligència + Presoner Rebel

Dues llistes molt interessants. La Rebel amb el desplegament del Falcó mil•lenari amb tot el seu esplendor. Comandat per Chewacca i sent practicament la meitat dels punts d’exèrcit i acompanyats per una nau pesada, un B-Wing i una nau lleugera X-wing. Molts punts concentrats en pilot i nau que no permeten incorporar gaires cartes de millora.
La llista de l’imperi presenta dos novetats de les darreras naus aparegudes al mercat: la Lanzadera Lambda, una nau pesada amb bons escuts i el bombarder, que tot i no tindre escuts, els seus sis punts de vida el fan una nau dificil de tombar; i que presenta com a particularitat la possibilitat d’anar carregat d’armament secundari. Per complementar un tie avançat comandat amb Dark Vader que sempre imposa.
En total 26 punts de vida per l’aliança (12+14 escuts) i 21 punts per l’imperi (14+ 7 escuts)

L'enfrontament
La partida comença amb una bona tunda de l’imperi a les naus rebels. En el segon torn, el falcó ja ha perdut els seus 6 escuts i varios punts de vida. També l’x-wing ha sortit tocat. Mentre que per part de l’imperi la lambda és l’única nau amb impactes, havent perdut els seus escuts.
Imatge

Després de la topada inicial, el falcó fa bona la seva habilitat de disparar en 360º i ataca les naus després de superarles. L’X-Wing s’encalla amb la Lambda, cosa que fa perdre un torn molt important a una nau, la lanzadera que no té gaire facilitat de moviment. Mentre, el B-Wing es gira i apunta a la labmda presagiant el seu final i els tie maniobren per tornar-se a encarar. L’X-wing és eliminat de la partida i poc després el segueix la lanzadera. Queden dos naus per cap, però mentre l’imperi té les seues naus intactes, el falcó està molt tocat i el B-Wing ha quedat a expenses del bombarder tie. En aquest moment de la partida, cometo un error fatal. L’assignació d’una maniobra equivocada, girant cap al costat que no tocava, fa que el bombarder surti de la zona de joc i es perdi...ara queda Dark Vader sol, que maleint als traïdors que l’han deixat tot sol encara amb valor al falcó mil•lenari...però poca cosa pot fer i es eliminat en dos torns sota el foc creuat de les naus rebels.
En conclusió una partida interessant per tal que hem pogut provar les noves naus i algunes habilitats que fins ara no haviem fet servir. Una llàstima l’error comés en l’assignació del dial de maniobra al bombarder, ja que hagués fet la partida una mica més llerga i hagués mantingut l’incertessa del resultat fins al final.
Molt bé el meu adversari, que ha sabut maniobrar i operar amb molta habilitat les seves naus. La maniobra amb l’X-wing per frenar la lambda i blocar-la, tot i ser fortuïta val la pena anotar-la per què va significar el final d’aquesta nau.
Com a conclusió personal, crec que les noves naus ofereixen moltes opcions interessants, però realment cal veure molt bé tota la seva operativitat. La lambda, tot i anar molt ben armada és una nau molt potent mentre està de cara a l’enèmic, però la seva baixa movilitat la fa una nau molt ineficaç si ha de moure’s gaire, ja que apenes te maniobrabilitat.
Hem de millorar molt i per aixìo encara hem de fer moltes partides...però es faran.
Desde el sistema Tontaine, seguim la lluita!
Avatar de l’usuari
Ennekes
 
Entrades: 571
Membre des de: 18 set. 2013, 07:06

Re: Partides Inmortals

EntradaAutor: Charli » 23 oct. 2013, 21:40

un "reporte" molt acurat seguim aixi :D
Força i Honor, sort a la vida
Carlos
Avatar de l’usuari
Charli
 
Entrades: 515
Membre des de: 18 set. 2013, 13:39

Re: Partides Inmortals

EntradaAutor: Charli » 24 oct. 2013, 22:16

Partida a 100 punts
Robert (rebels) vs Charli (imperials)
Robert (100 punts)
- Falco mil•lenari (Chewacca)
- carguer corelliano YT-1300
Charli (100 punts)
- tie avançat Dark vader (tàctiques d’eixam, míssil de “racimo”)
- Tie fhigther Bestia nocturna
- Tie fhigther mutilador mithel (punteria)
- Tie fhigther assassí furtiu

Els imperials han fet una manobra preciosa donant una llissó magistral de com moure’s en eixam, quedant-se lluny de les naus enemigues i sense poder disparar el primer torn, o sigue una petita cagada.
El rebels tosca però inesborrablement han avançat i s’han situat en bona posició per disparar, destruint la nau i matant a assassí furtiu.
Al segon torn entre asteroides i xocs de naus ha passat en mes pena que gloria per les dues bandes.
El tercer i quart torn els rebels han fet una petita escavexina de ties però han pogut anar esquivant alguns tir i trampejant amb els crítics que s’han endut.
Al fi els imperials s’han imposat en claredat destruint totes les naus deixant com a últim a Bestia nocturna
Força i Honor, sort a la vida
Carlos
Avatar de l’usuari
Charli
 
Entrades: 515
Membre des de: 18 set. 2013, 13:39

Re: Partides Inmortals

EntradaAutor: Ennekes » 23 nov. 2013, 14:51

Robert (Aliança Rebel) vs. Ennekes (Imperi)

Dijous passat al Casal, per celebrar que ja tenim els taulells de joc, ens vam atrevir amb una partida a 150 punts. Jugar a més punts suposa canviar notablement l’estrategia, ja que es poden incorporar moltes més opcions a la partida.

Robert va sortir amb un trio d’X-Wings, un B-Wing i un Ala Y.
Ennekes va optar per 4 TIE, 2 TIE advanced i 1 Firespray.

El jugador rebel va encarar el gruix de les forces de l’imperi amb les 5 naus de cara, mentre l’imperi que havia format dos grups de combat enviava als 4 TIE a flanquejar les naus rebels.
El desplegament rebel
Imatge
i part del desplegament imperial
Imatge
Vista general als primers torns
Imatge

El primer xoc no es va fer esperar. La iniciativa dels pilots rebels va permetre que en els tres primers torns el firesprai i els seus torpedos caiguessin sota el foc creuat sense quasi haver participat en la partida, tot i així, el flanqueig dels TIE va permetre castigar durament a l’ala Y rebel, que va sortir molt tocada de la primera escomesa.

Imatge
Desaparegut el Firesprai, es va produir una melée de naus al centre del taulell i un dur intercanvi de trets que van provocar la perdua del tie avançat de Darth Vader i d’un X-Wing. En un intent per desfer la melée i atacar per darrera les naus rebels, els TIE van iniciar maniobres per allunyar-se del centre del combat...greu error que va permetre al jugador de l’aliança centrar els seus atacs en les poques naus imperials que van quedar frenades pels continuos xocs.
Imatge

Perdut el centre imperial, els TIE que quedaven no van ser rival per uns pilots rebels que van anar caçant-los poc a poc...
Imatge

Una partida molt interessant que a mi em va agradar molt més que el joc a 100 punts. Posar-hi més naus dona peu a més i millors estrategies, i una certa flexibilitat en quant a l’estrategia general a seguir, molt determinada per la teva elecció de flota quan juguem a 100 punts.
Robert és un jugador molt dur, que maniobra molt bé amb les seves naus, tot i així va tindre moments d’apuro amb l’eixam de TIE. La major habilitat dels pilots rebels va ser un factor molt important, ja que algunes naus imperials van caure sense poder fer el seu darrer tret.
En definitiva una partida molt interessant que espero que poguem repetir aviat!!
Avatar de l’usuari
Ennekes
 
Entrades: 571
Membre des de: 18 set. 2013, 07:06

Re: Partides Inmortals

EntradaAutor: Charli » 25 nov. 2013, 22:32

Últimament l’imperi fluixeja... :shock:
Força i Honor, sort a la vida
Carlos
Avatar de l’usuari
Charli
 
Entrades: 515
Membre des de: 18 set. 2013, 13:39


Torna a: Grups de joc

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 1 visitant