Pàgina 1 de 1

KORSAR

EntradaPublicat: 01 des. 2013, 23:59
Autor: Judit
Joc: KORSAR
Característiques: 2-8 jugadors, 20min. de duració. Joc de cartes.
Ambientació: Atreveix-te a ser el millor corsari.

Imatge

El joc:
Com a corsari tens la missió de defensar els teus galeons replets d'or i aconseguir capturar el màxim de naus contraries.
El joc es pot jugar individual o en parelles.
Al teu torn pots fer dos accións, o jugar carta o robar. La carta jugada pot servir per baixar un galeó, per atacar un galeó contrari, o millor encara, per defensar el teu propi.
Si en una ronda sencera el galeó propi no es atacat, arriba al teu port carregat de l'or que et marca la part superior de la carta desde 2 fins a 8. Si pel contrari han estat atacats es mira qui l'ataca en més força i aquell jugador el captura, a no ser que estiguis empatat amb força, llavors a la següent ronda es pot tornar a desempatar. Les cartes d'atac son de 4 colors diferents i no es pot atacar al mateix galeó repetint color. També hi ha un capità de cada color que si entra en un combat no el guanya ningú, sols un altre capità pot frenar-lo.
La partida acaba quan la baralla de cartes s'acaba i la mà d'un jugador també. Llavors es fa el recompte de galeóns que té cadascú en el seu port, es suma el valor de l'or i qui te més és el guanyador i es proclama el corsari més ric de l'oceà. Compte!! els galeons que no t'has aventurat a llençar al mar i s'han quedat a les teves mans quan acaba la partida et resten punts.

Crítica:
Es un joc fàcil i molt ràpid de jugar, per a tots els públics jugons i no jugons, és un bon joc per trencar el gel una nit i calentar l'ambient per una bona ronda de jocs.
Les il·lustracións estan molt aconseguides, va una explicació de cada galeó per inmergir-te dintre i sentirte com un autèntic pirata! Aarrr...

Re: KORSAR

EntradaPublicat: 02 des. 2013, 01:08
Autor: Ennekes
La partida va estar molt bé, ara que una mica més i bato tots los records puntuant en negatiu!
Però és un joc que val la pena tindre per la seva senzillesa i la posibilitat de que juguin 8 persones. No n'hi ha gaires així.

Re: KORSAR

EntradaPublicat: 30 des. 2013, 13:38
Autor: Scorpionking
Completament d'acord amb Ennekes. Ràpid, fàcil d'explicar i en més possibilitats de les que sembla a primera vista. A més a més, canvia en funció al número de jugadors. Excel·lent relació qualitat-preu

Re: KORSAR

EntradaPublicat: 30 des. 2013, 17:30
Autor: Robert
I amb informació immersiva adicional! :D