Expedició 40: Sortim a estirar les cames en busca de proves

Llistat d'expedicions, descripció del que ha passat.

Expedició 40: Sortim a estirar les cames en busca de proves

EntradaAutor: Pep Blasco » 01 juny 2017, 16:43

Un grup reduït anem direcció nord de la nostra nova casa a negociar amb Amorett el subministrament de mercaderies. Li paguem amb unes quantes espases de les bones. Ens comenta que en 2 mesos ens tornarem a veure, esperem que sigui així.

Portem molt dies parlant d'infiltrar-nos a la fortalesa però sense tindre massa clars els objectius decidim que és millor no entrar. Ens apropem al camps de la fortalesa i esbrinem que Grentonh ha sortit amb una patrulla direcció al bunker, ens porten 3h. Accelerem el pas per agafar-los.

Reed Perry parla telepàticament amb ell i per sort nostra no ens delata. Quedem per parlar amb ell durant la seva guàrdia nocturna al bunker. Li expliquem perquè vam decidir fugir i no tornar a la fortalesa i li contem les nostres sospites sobre les malvades maquinacions que s'estan gestant a la fortalesa des que han arribat els nous administradors. Un home recte com ell ens diu que sense proves sòlides del que diem no pensa moure un dit en contra de Àdolas i Reinhard. Per molt que Lloyd s'empenya en que està tot clar i que quines proves més vol ens toca marxar del bunker.

Decidim que la millor manera de portar-li proves serà capturant als implicats en les maquinacions per portar-li i que els pugui interrogar. Marxem cap al lloc més recent que se'ns acut per veure si podem trobar a algú. Desprès d'una bona caminada arribem al sepulcre de Miyori i per sorpresa nostra l'entrada està tapiada i ben tancada.

Tornem a caminar, fins on vam perseguir al paio del turban (no se com es diu) i als dos que l'acompanyaven. Gràcies a les aptituds d'Illiam podem seguir el rastre fins un punt on es divideix. Sembla ser que uns van anar al nord i l'altre cap a l'est. Seguim les petjades de l'est i per sorpresa nostra el rastre ens porta al bunker un altre cop. Les petjades desapareixen per una de les entrades de les espitlleres laterals del bunker.

Mentre decidim que fer notem que ens estan observant. Per sobre del bunker està el nostre “amic” drow. Desprès d'una agradable conversa amb ell, com sempre, només tenim clar que segueix enfadat amb nosaltres perquè no hem fet la tasca que ens va encomanar. Ritual?!??! hem tingut altres problemes que han passat davant del ritual, però sembla que això a ell li importa poc. Igual que ha vingut marxa. Putos elfos. Segur que no estava allí per casualitat, però evidentment tampoc ens ho explica.

Volem esbrinar perquè ha entrat al bunker el paio del turban i qui l'ha ajudat, així que ens colem al bunker. A mitja infiltració en pilla Grentonh i es nega rotundament a deixar-nos rondar per dintre. “Turban?!?! aquí no esta, foteu el camp, proves, proves i proves...” L'única cosa que hem aconseguit saber és que per obrir la porta de l'espitllera l'han hagut d'ajudar un parell d'homes o un de molt fort. Ens comenta Grentonh que el segon de Reinhard, un paio grandot, va estar per aquí fa poc.

Tornem cap a la fortalesa. Al cap d'unes hores o dies, ja no se el temps que va passar el grandot surt amb una patrulla i el mag Aimar Sonenfeld. Els seguim. Van direcció al sepulcre de les armadures. Abans d'arribar-hi els emboscarem amb la intenció de capturar al grandot (no se com es diu, però sent el segon del segon, seria la mà de la mà, per tant la maneta de la fortalesa). Abans d'assaltar-los advertim a Sonenfeld de les nostres intencions.

No fan pinta de rendir-se, el grandot reparteix més fort del que semblava. Al final amb una mica d'ajuda de Sonenfeld sembla que el podrem reduir per capturar-lo però cau fulminat a terra, sembla ser que ell mateix s'ha enverinat, preferia morir que passar pel nostre interrogatori.

Aconseguim però capturar un dels guardes que anaven amb ell, però no sap res rellevant “jo nomès complia order”.

Esbrinem que anaven al sepulcre de les armadures a fer tractes amb la nigromant. Armadures a canvi de cossos.

Marxem cap a casa amb Aimar, l'hem convençut a base de vis, per a que vingui amb nosaltres (sap fer armes +2). També ens emportem al soldat supervivent. De moment tot i que n'hi ha un parell que el volen soltar no tinc massa clar el seu futur. Potser li deixem decidir a Wiztick.

Necessitem més proves.
Pep Blasco
 
Entrades: 558
Membre des de: 29 des. 2013, 13:16

Torna a: Expedicions

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 2 visitants