GO-D3 La muerte es solo remotamente possible

Diari de missions

GO-D3 La muerte es solo remotamente possible

EntradaAutor: Kosé » 11 des. 2016, 06:28

S'acorda habilitar la càpsula salvavides de la coberta 3, just al costat de la sala d'oficials com a cambra de retenció i per ordres de la Capitana Adrimetrum s'hi confina a Jessa Dajus fins a nova ordre.
La Estrella Remota torna a l'orbita de Kolatill on hi rep per part del govern provisional els honors d'estat que corresponen a la tripulació que va oferir en primera instància ajuda humanitaria i que va impedir al Protector de Kathol i els seus bombarders bombardejar totes les ciutats del planeta. Les intencions de la tripulació de treure informació del captiu Governador Terum es veuen truncades ja que aquest ha estat executat pel govern provisional de Kolatill i amb el beneplàcit de tota la població. Però investigant per les seves dependències hi troben molta informació: rutes hiperespacials als planetes fins a Gandle Oot i una relació pressupostaria de totes les comandes que es duien a terme cap a aquests planetes.
Lon Bennor que ara ocupa el càrrec de governador provisional, informa a la capitana i a la plana major que poques hores abans de l'arribada de la seva nau al planeta, els ha arribat una noticia per l'agencia de noticies del sector. El mateix Moff Sarne ha reunit la totalitat de la seva flota a l'òrbita de Gandle Oot i on pareix que s'esta reequipant per partir a la caça de "pirates i terroristes que estan al sector de Kathol". Aquesta noticia es de fa 3 dies, temps que costa en arribar des de Gandle Oot fins a Kolatill.
Obviament la Estrella Remota salta cap a Gandle Oot a la caça de Sarne.
Al arribar, la situació es tranquil·la, cap nau imperial apareix en pantalla. Però tampoc arriba cap comunicació des del planeta, tret de la comunicació automatitzada del sistema de guia i assistència per a accedir al Espai-port. Que per cert, ha entrat en bucle i pareix que no dona pas cap a pistes. Una mica frustrats intenten la comunicacio manual amb la torre de control. que sorpresos quan els expliquen la situació al el sistema automàtic donen pas immediat a la Estrella Remota. No només això si no els reconeixen i els ofereixen honors de visita diplomàtica al Sistema Gandle Oot.
Un cop aterrada la nau, hi ha una altra petita confusió. Els guardes del espai-port, han rebut la alerta que s'ha identificat la corbeta com una nau robada i hi han anat 20 guardes amb els seus fusells a empresonar als lladregots. però tot s'ha solucionat quan la vicegovernadora Marja Lang ha arribat a l'escena i ha aclarit el petit mal entes.
Aqui la historia es divideix, entre la plana major i la marineria:

Per una banda la plana major amb la Capitana al capdavant son arrossegats a una marató d'actes protocol·laris i de propaganda. De Sarne ni rastre, les fonts diuen que va marxar fa dos dies enduent-se amb ell tots els subministres que tenia emmagatzemats al planeta juntament amb tots els reservistes, s'ha endut fins i tot el cos administratiu imperial amb lo qual el sistema s'ha vist desimperialitzat des de fa 48 hores. La vicegovernadora insisteix que com a agents diplomatics de la Nova República els invitats s'ospedin al Hotel Imperial Plaza, al cor del Districte financer de Montrol la capital del sistema. Tot és formidablement luxos però hi ha un problema amb l'aigua, pareix tenir un regust, una cosa que no es sap identificar. Quan s'informa als membres de l'hotel, demanen mil disculpes i intenten posar sol·lució. Al endemà els membres de la plana són portats per una sèrie d'actes que van des de una presa de té protocol·laria a un bosc de bolets gegants, una visita al museu d'art nacional de Gandle Oot o una altra visita al centre on està instal·lat un supercomputador BRT, CUTH-BRT-92-X3. Tota una extravagància a un món tan a la perifèria de la galàxia però que certament ajuda a la gestió de la capital.

Per l'altra banda, la marineria s'enduu un fort ensurt quan totes les alarmes de la Estrella Remota s'activen per una fuita de radiació al nucli del reactor. La nau es desallotjada i al sortir veuen que els sistemes automatitzats d'extinció d'incendis han arruixat tot el bloc del motor de la corbeta amb una espuma segelladora. Les lectures posteriors del monitoratge de l'espai-port i de la secció d'enginyeria de la nau entren en conflicte, la nau esta bé però als registres de l'espai port han aparegut unes lectures de fuita radioactiva que són les que han activat el sistema automatitzat d'extinció d'incendis i de fuites. amb tot El personal de l'espai-port es disculpa i es compromet a ajudar a retirar l'escuma però el procés no serà ràpid.
Per matar el temps T'andar, Tirohecho i Seedar van a pendre alguna cosa a la cantina i allí noten l'estranya forma dialectal que tenen aquí a Gandle Oot, moltes frases les acaben amb la paraula "mab".
Al tornar a la nau Khzam els encomana que vagin a investigar a veure si poden treure alguna informació de valor per la ciutat que la plana major esta ocupada.
Ells el que decideixen es... Fer una timba de Sabbacc entre els tripulants de la nau. Però s'ha de dir que un cop el plaer s'ha acabat si que es dediquen a buscar informació. Pareix ser que la flota del Moff ha partit cap a un territori que els Montrolins anomenen cal a l'Herm de Kathol, una zona més enllà de Gangle Oot que ja no entra dintre de cap ruta comercial. de fet Gandle Oot es la parada final de la ruta comercial de Trition. Al ser territori quasi inexplorat, van en busca de cartes de navegació. I en troben de dues fonts. Els arxius cartografics del govern els dona una copia de tot el que tenen. I a banda aconsegueixen una copia de les cartes de la confraria mercantil coreliana .

Al endemà, la marató d'actes protocolaris i rodes de premsa segueix per als nostres amics, els oficials. de bon matí els passen a recollir amb una limusina per a contudirlos a un brunch-xerrada amb el sector economic de la societat de Gandle Oot. Però de camí un altre "accident" els torna a sorprendre. Aquest cop, un camió automatitzat de recollida de residus impacta amb un xoc lateral amb la limusina ocupada per la tripulació. El caos s'escampa tot i que ells no sofreixen cap ferida de consideració. En sortir i entre mil disculpes dels responsables de la caravana, es tornen a demanar explicacions. Finalment Tofarain aconsegueix que el duguin a reinspeccionar a CUTH-BRT-92-X3. Després d'un anàlisi es descobreix que dintre del codi de programació de la computadora el Moff Sarne hi havia introduït unes línies molt ben amagades. Les instruccions eren simples Destruir la Estrella Remota i la seva tripulació. Després d'arreglar aquesta anomalia tot funciona correctament. Però abans de ser descobert en CUTHBRT ha llençat la seva ultima temptativa.
La resta de personatges arriba a la reunió on hi ha una congregació del bo i millor de la societat ben estant Gandle Ootenca, tot el perimetre esta vigilat per unitats de droids de vigilancia. La capitana i Loh'khar es reuneixen amb els liders del sector liberal i el conservador respectivament per intentar arribar a acords. també tenen una reunió amb un personatge, el Coronel Olaver Lansel, amb qui Loh'khar pareix que s'hi entengui prou be. aquest eximperial ressentit entre glop i glop de la seva petaca els diu que abans de que marxessin va sentir a dos oficials del Moff nombrar el sistema Shintel i que hi anirien a recollir reserves.
La reunió avança notablement bé fins que de cop tots els droids pareixen desactivar-se. L'únic en adonar-se'n és en Torafain que ja ha tornat de la inspecció al ordenador central. També veu com l'únic droid que no s'ha desactivat esta apuntant a la capitana i amb un acte heroic intercepta el tret caient ell fulminat i malferit. En CUTHBRT abans de ser desactivat ha activat aquesta ordre als droids de seguretat i ha activat el droid assassí. La batalla es ferotge. Un micromissil fa una carnisseria entre els civils, el droid esta molt blindat contra els Blasters però kl'aal aconsegueix finalment desgarrar-lo amb les sever urpes.
El ple consell de Gandle Oot a mode des discupla ofereix port gratuït a la Estrella Remota que un cop posats a punt i netejats els seus motors de l'espuma antiradiació es posa en marxa.
...another day, another vendetta...
Avatar de l’usuari
Kosé
 
Entrades: 204
Membre des de: 18 set. 2013, 08:03

Torna a: Quadern de Bitàcola

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 1 visitant