GO-D4: De Baja en Shintel

Diari de missions

GO-D4: De Baja en Shintel

EntradaAutor: Kosé » 06 ago. 2017, 12:32

Seguint la informació obtinguda del Coronel Olaver Lansel, la Estrella Remota posa rumb al sistema Sinthel. Un cop alli, descobreixen que el sistema és efectivament un diposit imperial ja quasi desmantellat. Però per descomptat, El Moff Kentor Sarne ha deixar alguna sorpreseta. El primer problema amb que es troben el nostres herois es que tot el planeta esta rodejat amb una malla de mines de ions però gracies a la pericia dels artillers de abord i a la sensibilitat dels sensors poden obrir un petit passadis per poder pendre terra amb el transport Muvon. El complex no esta del tot desert. Sarne ha deixat abandonats darrera seu i sense cap possibilitat de comunicació ni de salt al hiperespai a un escamot de soldats d'assalt sota el comandament del Coronel Heget. Es presenta a ell mateix com un fidel soldat imperial i no un seguidor al culte a la persona del Moff Sarne que es el més comú dintre de les forçes imperials del sector. I és per aquestes diferències que Kentor l'ha deixat varat aquí a aquest sistema. La seva proposta es senzilla: transporta una petita delegació a un sistema proper en capacitat de comunicació i ells els proporcionaran un paquet de dades que contenen possibles destinacions immediates de Sarne. Posteriorment a la reunió, el Tinent Palme fa una segona oferta a la Capitana Adimetrum. diu que ja no esta interessat en l'Imperi i que només vol tornar en la seva familia i preten comprar un bitllet a bord de la nau i que el treguin de esta roca. Afirma que les dades que Heget ofereix als herois estan corruptes i que ell guarda un cilindre de Dades en dades hiperespeacials de abans de que Sarne vingues al diposit el buides i formateges tota la informació. Una vista preliminar del cilindre sí que mostra molts punts més enllà del sector de kathol marcats com a punts d'activitat imperial i n'hi ha dos que destaquen sobre la resta, es tracta de dues estrelles de classe M que tenen la etiqueta de "La venjança de l'Emperador: ubicació 1" i la venjança de l'Emperador: ubicació 2".
Finalment, Heget i la seva escorta i Palme son conduits abord de la estrella Remota i s'acorda deixar-los al proper port espacial que es troben.
Sabotatge:
Un cop carreguen les dades obtingudes al sistema de abord, un programa ocult fa saltar ressorts i a la sala de maquines hi ha una forta explosió que inutilitza el motor de hiperimpulsió per complert i pocs moments després el "
Punyo de Acero" el cargero lleuger de la banda de caçarecompenses "el Puño de Qulok" surt de l'hiperespai i fa un parell de passades atacant a la nau, per es foragitada per les bateries i els Caçes.
La batalla espacial ha causat danys menors al casc. Però el verdader problema és la explosió a la sala de maquines que ha deixat a la meitat de l'equip d'ingeniers a la infermeria en diversos graus de severitat de ferides i cremades i amb el motor d'hiperimpulsio completament mort. El plà d'acció és retirar els motors de salt dels caçes i fer un apanyo i conectar-los tots en un únic salt que tregue la corbeta d'este sistema. A totes les cartes espacials que tenen accés surt un punt en comú, el port "Playa Tranquila" un port pirata proper. Es pot saltar allí però la xapussa es fon un cop finalitzat el salt.
Playa tranquila és un port pirata de lladres i contrabandistes conduit pel "Cardenal" un vell humà que el governa en eficiència i dedicació. Allí hi troben un taller de reparació que es pot fer càrrec del problema ja que sobrepassa les capacitats de tots els ingeniers i manetes de la nau.
El taller de Spang s'ofereix a dur a terme la reparació però aquesta amenaça alarmantment els fondos dels que disposa la nau. El pressupost de màxims que s'ha donat són 75.000 crèdits i dues setmanes de feina i aquí s'hi ha de sumar el preu diari d'atracament a l'estació: 1.000 crèdits. però de moment no hi ha opció i només queda esperar la reparació que Fia, la neta de Spang pugui fer a la nau.
...continuarà...
...another day, another vendetta...
Avatar de l’usuari
Kosé
 
Entrades: 229
Membre des de: 18 set. 2013, 08:03

Torna a: Quadern de Bitàcola

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 1 visitant