15 de gener, 1925

15 de gener, 1925

EntradaAutor: Kaissen » 04 març 2018, 22:21

Providence.

El doctor Stavros Thanatoiatros va rebre un enigmàtic telegrama del seu amic i periodista Jackson Ellias. El criptic missatge l'apremiava a dirigir-se sense falta a Nova York, on tenia informació important sobre la desapareguda Expedició Carlyle. Ellias li demanava al doctor que busqués un grup d'investigadors per acabar de resoldre el misteri que hi havia al darrere de l'expedició. Ràpidament, el doctor Thanatoiatros es va posar en contacte amb un grup de persones de confiança; Mark Barrett, caçador de Minessotta, solitari i paranoic desde la mort sobtada de la seva família, però un gran rastrejador. Nucky Thompson, exmilitar de la Gran Guerra, ara policia de Nova York. Francis Eirivalon,un reputat còmic neoyorquí amb contactes als baixos fons de la ciutat, tot i que ofegat per deures, sabia com moure's en aquesta classe d'ambients. I Noah Kavinsky, un sacerdot catòlic interessat per l'ocultisme.

Tots van acordar trobar-se a l'Estació Central de Nova York durant el matí, per dirigir-se a la cita amb Ellias a l'hotel Chelsea, 5ª Avinguda. Seguint el seu instint policíac, Nucky va notar que el taxista no era una persona neta, inclús va advertir la presència d'algú que els seguia quan s'apropaven a l'hotel. A recepció els van indicar quina era l'habitació d'Ellias, la 401. Tots junts es van presentar davant la porta i van començar a sentir sorolls estranys que venien del seu interior. Desprès de colpejar la porta sense obtenir resposta d'Ellias, van afanyar-se a tombar-la. La seva sorpresa va ser majúscula quan, en lloc de trobar-se a Ellias, dos negres intentaven fugir per l'escala d'incendies de l'habitació. Nucky no s'ho va pensar i va disparar. Malferint a un dels fugitius. Tot i això, de les ombres de l'habitació va sortir un tercer atacant amb qui els companys van haver de dirimir. El negre era realment colossal. Vestit nomès amb unes robes que li tapaven les vergonyes i un matxet ritual esfereïdor, va començar un atac salvatge i ferotge. Es va produir un intents tiroteig. En un intent per estabornir-lo, Nucky va golpejar-lo amb una cadira. Però el negre era més dur del que havia previst i, sense miraments, va enclavar-li el matxet i el va travessar. Nucky va caure en una bassa de sang. Amb les mans nues, i desprès d'un intens tiroteig, el negre va caure.

No hi havia gaire temps. Entre tots van escorcollar tant ràpidament com van poder l'habitació. Mentre el doctor Stavros atenia a Nucky, Mark, Noah i Francis van ocupar-se de l'altre negre ferit i de registrar l'habitació en busca d'algún senyal d'Ellias. Finalment, i per a la seva desgràcia, en van trobar. Van trobar diversos documents als atacans i per tota l'habitació. Però, dins l'armari, van trobar el cadàver d'Ellias, torturat, mutilat i amb un estrany símbol ritual marcat al front. Tots van quedar commocionats, i el caçador, Mark Barret, va sofrir un petit atac d'angoixa. Abans de poder posar alguna cosa en clar, la policía es va presentar, prenent en primer lloc als investigadors pels assassins. Un cop de mala sort va agreujar més la situació, un dels joves policíes va trobar una petaca de whiskey a l'abric de Francis. Això va causar un desencontre amb la policía, que no se n'acabava de fiar. El cap de policia, Martin Poole, va mostrar obertament la seva desconfiança, que, un cop aclarit els fets, es va tornar poc a poc en un acord d'informació mútua. Tot i així, la situació començava a tornar-se en contra dels investigadors quan, de sobte, va aparèixer una de les persones que els havia estat seguint. Va apartar per un breu temps la policía de la sala i es va presentar com Nick Valentine, investigador privat contractat per Ellias per a la seva protecció.

Era evident que no havia pogut complir el seu contracte. Nick sembla tenir informació, i sembla disposada a compartir-la. Però, serà veritat? Quines són les seves vertaderes intencions? Quin és el seu passat? Qui són els assassins d'Ellias i quina era la veritat sobre l'Expedició Carlyle que l'havia matat? Massa preguntes sense resposta.
Kevin.
Kaissen
 
Entrades: 61
Membre des de: 29 set. 2017, 11:19

Torna a: Diari

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 1 visitant