adidas yeezy boost 350 v2 fade

Novetats, dubtes, preguntes, comentaris...

adidas yeezy boost 350 v2 fade

EntradaAutor: qlb2z0qr » 31 des. 2020, 04:31

Imatge
Chicago-indfødte Kanye West yeezyudsalg.com brød ny grund i 2015, da han dykkede ned i verdener af mode og sneakers. Efter at have arbejdet med Nike, Louis Vuitton og A Bathing Ape, er West forbundet med adidas for at skabe Yeezy-linjen. Hæfteklammer som Yeezy 350, Yeezy 500 og Yeezy 700 er blevet kultfavoritter, da West fortsætter med at skubbe grænserne for sneaker-design.

Adidas Yeezy Boost 350 V2 “Clay” er en af ​​tre regionale eksklusive farvekombinationer, der adidas sko dame lyserød blev udgivet i marts 2019. Denne “Clay” Yeezy blev kun frigivet i Nordamerika. Farvevejen har en rødorange farve over Primeknit-overdelen med hvide detaljer og matchende lerfarvede hælflig. Den gennemsigtige mellemsål har en let gradientbehandling i samme lerfarve. Konstruktionen har også de gennemskinnelige monofilament-sidestriber, der ses på de to andre versioner i den regionale Yeezy-samling, farvefarverne "True Form" og "Hyperspace".

Adidas Yeezy Boost 350 V2 “Synth” er en af ​​de begrænsede regionale eksklusive farvekombinationer af den populære sneaker af Kanye West, der blev adidas yeezy boost 350 v2 fade frigivet i løbet af sommeren 2019. Dette er “Synth” -farvevejen i sin iteration uden reflekterende detaljer, som kun blev frigivet i markederne i Asien og Stillehavsområdet, Mellemøsten og Afrika. Den har en lys rødlig-lyserød nuance over Primeknit øvre, gennemsigtige monofilament sidestriber og en gennemskinnelig gummisål i en nuance, der matcher den øvre.

Bortset fra dets utallige 100% autentisk dråber er det, der adskiller "Zebraen" fra resten af ​​West og adidas 350 V2s, den skarpe farvepalet. Mens de fleste stilarter vælger mere jordfarver eller makeups i en farve, kombinerer "Zebra" sprød hvid og rig sort nuancer til et hvirvlende mønster på Primeknit-overdelen. Den mælkehvide mellemsål huser en tyk BOOST-fodseng, og den røde "SPLY-350" -tekst på den postfarvede monofilament-sidestribe giver også en levende flair for at fuldende udseendet.

https://www.yeezyudsalg.com/
qlb2z0qr
 
Entrades: 3
Membre des de: 31 des. 2020, 04:20

Torna a: Parlem de Rol

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 1 visitant