Pendragon

Novetats, dubtes, preguntes, comentaris...

Pendragon

EntradaAutor: Charli » 21 nov. 2016, 12:45

Fa poc vaig adquirir la “Gran campaña de Pendragon”, estic preparant les coses per a dirigir-la. Aquí us deixo unes línies per a que ho tinguéssiu en consideració.
Quant la cosa estigui madura ja demanaré jugadors.

La Gran Campaña de Pendragón empieza durante el reinado del padre de Arturo, el Rey Uther, donde los caballeros jugadores pueden participar en los eventos que rodearon la concepción de Arturo. El extenso y brutal Periodo de Anarquía de las guerras sajonas se ve alterado para siempre cuando Arturo saca la espada de la piedra y empieza su gran y glorioso reinado. El Joven Rey conduce a sus caballeros a través de periodos de consolidación y expansión hasta que el mundo occidental al completo se encuentra a su merced. Después, en el Periodo de Aventuras, los caballeros pueden ganar Gloria y conseguir tierras en los periodos de Torneos y Romance, y finalmente participar en la mayor aventura de todas: la Búsqueda del Santo Grial. Luego, entre la tragedia y los sueños rotos, el Periodo del Ocaso pone el broche final a la épica.
Más de ochenta años de campaña detallados uno a uno que te ofrecen trasfondo, eventos en curso y aventuras que definen la estructura del glorioso reinado del Rey Arturo.
Força i Honor, sort a la vida
Carlos
Avatar de l’usuari
Charli
 
Entrades: 537
Membre des de: 18 set. 2013, 13:39

Re: Pendragon

EntradaAutor: Charli » 08 des. 2016, 13:40

Es tracta de viure els fets que van passar avanç del naixement del rei Artur, fins al després del seu regnat, 80 anys de saga familiar, on segurament acabareu jugant amb el net del personatge inicial, i haureu creat la historia del vostre avi i del vostre pare, avanç que la vostra pròpia fitxa!!.

Haureu de casar-vos, tenir fills, gestionar el vostre feu, i servir amb força i honor al vostre senyor feudal, tot això us farà guanyar GLORIA, que es amb que es mesurarà la vostra fama, i amb el que forjareu la vostra pròpia llegenda, els vostres fills us recordaran, a l’Hivern davant la llar de foc, els nets contaran les proeses dels seus avis i pares.

El pas del temps es molt mes dinàmic que ha altres jocs, cada aventura es un any de joc, i cada deu aventures hi hauran avenços tecnològics i socials com si hagués passat un segle.
Força i Honor, sort a la vida
Carlos
Avatar de l’usuari
Charli
 
Entrades: 537
Membre des de: 18 set. 2013, 13:39

Proleg

EntradaAutor: Charli » 30 des. 2016, 14:51

Aquest historia va tenir lloc en temps del Rei Uther Pendragón, que dominava tot el país de Logres, el mes gran i poderós de Britania, un dels seus vasalls era el Compte Roderick de Salisbury i als seu comptat sis joves escuders estaven entrenant-se per ingressar en la noble Ordre de la Cavalleria.

Els escuders han passat els últims sis anys de les seves vides, lluny de casa, al castell de Tilshead, el feu de ser Elad, el Marshall del compte de Salisbury, ell es l’encarregat de entrenar els escuders mes prometedors.

Eduard II hereu de Berwick St. James, un noi jove i destre, destaca per la seva suspicàcia, sempre atent..., es un molt bon genet, segurament per les seves fortes cames, que son el doble de musculoses que les dels seus companys. Fill de ser Eliot que va morir l’any de nostre senyor 480, defensant les terres de Salisbury, sempre serà recordat pels seus discursos avanç la batalla.

Tyrant hereu de Wylxe, les noies sospiren quant ell passa, els seus grans bisseps, la seva cabellera al vent i la intrèpida barba, fa que sigui admirat per la majoria de donzelles del castell, els rumor diuen que tot i la seva joventut, ja a fet pedrer la virtut a mes d’una noia de la contrada, una altra cosa que sorprèn d’ell es la seva perícia a l’hora de nedar, pareix que a pescat peixos amb les mans i tot. Fill de ser Galan, que va desaparèixer, l’any de nostre senyor 472, en una incursió saxona.

Jordans hereu de Pitton, gran musculatura i veu profunda, fa honor al seu famós avi ser Pellogres, que gracies a la seva gran perícia en l’intriga, va poder defensar en mes d’una ocasió al seu senyor tant d’enemics interns com externs.Sabeu que en mes d’una ocasió, ha aconseguit, mes menjar, lliurar-se d’ una guardia... i fa 6 mesos que no li toca la palleta mes curta al sorteig per netejar les quadres. Sens dubte sap com moure els fils. Fill de ser Nerovens que va morir hericament a setge de Carlion l’any de nostre senyor 467.

Silvian de Broughton, un atractiu jove de cabellera llarga i daurada i veu afable, se’l coneix per ser un home just, en aquets moments es el coper personal del Marshall, pareix que li agrada tenir llargues converses amb aquest noi, que mostra una madures estranya per a la seva edat. fill de ser Ruffus , que va morir valerosament, l’ any de nostre senyor, 447, a setge de Carlion.

Arnold de Chorderton, descomunal i enormement pelut, heu sentit rumors que diuen que a la seva família hi pot haver sang d’alguna criatura del bosc, tant pel seu aspecte, com per la seva perícia, ja que, destaca tot i la seva joventut per ser un magnífic caçador, us ha sorprès en mes d’una ocasió la seva perícia, trobant rastres al damunt de la roca nua. Fill de ser Gherard que va morir plàcidament al seu llit, l’any del nostre senyor 479, després de incomptables anys de servei sobretot en guarnició .

Plenorias de Burcombe, un noi enorme, es diu que quant tenia set anys el va atacar un enorme teixó, el qual li va desfigurar la cara, però ell el va matar a petades, encara que no en parla mai del tema... en les disputes sempre es mostra extremadament just. Fill de ser Plaine que va morir en la batalla de Eburacum l’any de nostre senyor 484, i net del famós Marcus Maximus, un dels 6 cavallers que van morir defensant el rei Constantí l’any de nostre senyor 440, a mans de cavallers de Silchester.

Cronista;
Carlus de Hispania
Força i Honor, sort a la vida
Carlos
Avatar de l’usuari
Charli
 
Entrades: 537
Membre des de: 18 set. 2013, 13:39


Torna a: Parlem de Rol

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 2 visitants