Far West, la febre per la llibertat

Far West, la febre per la llibertat

EntradaAutor: Roman » 07 jul. 2019, 13:42

La promesa de la prosperitat i de la lliberta a l'oest nordamericà provoca que molta gent deixi la seva vida, inclús la seva seguretat per sortir a la recerca d'un paradís promès. Europeus, sudamericans i xinesos també s'embarquen en aquest món salvatge per tal d'obtenir la glòria. Molts nordamericans, fugint del seu passat o anhelant un futur millor també s'uniran en un viatge fascinant i perillós per tal de descobrir els indrets més inhòspits de la seva nació. La promesa ja està sembrada, ara només cal llençar l'am i l'Oest esdevindrà la font de desig de mig món.
Avatar de l’usuari
Roman
 
Entrades: 158
Membre des de: 19 gen. 2014, 16:39

Re: Far West, la febre per la llibertat

EntradaAutor: Iabetsuni » 08 jul. 2019, 09:12

Partida 5/7/19
Jugadors: Pep, Willy, Alex, Xavi, Tania.
Som un grup molt divers que ha decidit unir-se per fer una companyia per anar a Dakota, ja què Tobias ha convençut a tots durant el seu pas per Las Vegas de que allí hi ha moltes oportunitats per a cadascú segons els seus interessos.
Els membres que conformen la companyia són: el líder Tobias (Pep) és un home entrat en anys d’origen Austríac, tot i que va explicar que no sap ben bé els seus orígens reals ja què és adoptat. Ell es dedica a la busca d’or i per això va fer cap des d’Europa fins Amèrica, buscant tresors que el facin ric i també se sap que el van obligar a participar en una guerra quan era jove, probablement també va influir en la seva decisió de marxar. Amb la promesa d’un conegut del seu gremi de trobar filons d’or com el cap d’una persona vol marxar a Dakota, on convens a la resta d’expedició de que encara és una terra lliure i per tant hi ha moltes possibilitats de poder viure lliures, amb propietats o com cadascú vulgui d’una manera còmoda.
Després tenim a George (Xavi), un home madur, natiu de 3era generació, d’uns 30 anys que crida molt l’atenció degut a la seva cara desfigurada per una ferida d’origen desconegut molt lletja, que va estar treballant de vaquer durant una part de la seva vida i li va agradar tant que va voler anar a buscar el seu propi ramat i va sentir que Dakota tenia uns dels millors bisons que s’han vist mai, cosa que a ell el va temptar totalment per anar cap al nord a buscar-los. També durant part de la seva vida va treballar de trampero on va conèixer a Katie, una altra membre de la companyia i a la que va invitar a anar amb ell per buscar-se la vida.
Katie (Alex) és una trampera molt jove, que va aprendre l’ofici del seu pare. És una nativa de segona generació d’origen alemany. És molt atractiva però vesteix molt poc femenina i amb un barret que li tapa part de la cara, així que sempre procura no cridar molt l’atenció. Va marxar amb George ja què l’apreciava com a professional i li va donar l’oportunitat d’anar amb ell, així que no s’ho va pensar dos cops.
Scott (Willy) és un taúr (jugador professional), un home ben vestit, amb accessoris cars o al menys això sembla. Va fer cap a Las Vegas buscant nous reptes i va conèixer al Tobias que li va oferir anar amb ell a Dakota, ell ràpidament va acceptar, ja què hi ha un home molt conegut per jugar al póker professional al que vol derrotar per aconseguir nous reptes, o això diu, tot i que amb ell mai se sap si diu la veritat o no. També va conèixer a Carrie, amb qui van fer molt bona relació, perquè tenien moltes afinitat i tot i que és un home que no acostuma a sentir molts remordiments a l’hora de buscar-se la vida, té certa debilitat per les ànimes perdudes com la seva.
Carrie (Tania) és una atractiva veterinària, tot i que no ho deixa veure gaire ja que vesteix com una vaquera més que com una dama amb un maletí sempre baix el braç, probablement degut a la seva professió que es dedica a la medicina en general, tant d’animals com persones i vol anar a Dakota a dedicar-se a la gràcies a Scott, al que va conèixer jugant a un Saloon ja què té un cert problema amb el joc i els vicis en general, que no es molesta ni tant sols en ocultar-ho. Va arribar a Las Vegas a causa de desavinences amb la seva família, segons ella perquè intentava estudiar i no la deixaven, van intentar casar-la i això va fer que s’escapés a buscar-se la vida per si mateixa. És molt temperamental, descarada i sempre està a la defensiva.
Al ser part d’una mateixa companyia, Tobias amablement els hi ofereix una cabanya on dormir durant els 3 dies que queden per a que marxi el tren cap a Colorado, que és al màxim on arriba el tren de moment.
Al matí al despertar-se decideixen anar tots a esmorzar a la cantera del poble. Allí van trobar un parell d’homes que estaven esmorzant i un cambrer bastant simpàtic que els va atendre de seguida. Però desafortunadament va fer un comentari sobre els negocis que els portava a Las Vegas i va insinuar si les dames anaven a treballar al saloon i Carrie de seguida el va increpar per la seva insinuació. També, les dos noies van sentir als homes parlant sobre ells dient que què feien unes noies tant guapes amb homes tant lletjos o mediocres i el que més interessant els va semblar va ser que parlaven de “el Largo” un home fora de la llei que havien vist als cartells de se busca de la ciutat. Carrie va decidir anar a parlar amb ells i van treure que este forajido va atacar el banc de la ciutat i va matar a uns quants defensors de la llei, entre ells el sheriff. I també van comentar que si volien més informació anessin a parlar amb el sheriff Martínez que era el que portava el cas.
Carrie va decidir que en acabar l’esmorzar aniria a buscar alguna feina per fer però no la van voler captar a cap banda. La resta van anar passejant pel poble intentant trobar alguna cosa en que matar el temps, però com ningú la va trobar van anar al saloon a matar el temps tot i que Scoot va decidir marxar pel seu compte una estona.
Tan bon punt van entrar, unes noies van abordar els nois i els van oferir la seva companyia. Tobias ràpidament la va acceptar i es va deixar portar a les habitacions de dalt, on va passar una estona molt agradable amb la noia, es va poder rentar i probablement contraure una malaltia, en sort ladilles. Mentre que George la va portar a la barra a beure, però quan ella li va oferir un tracte més íntim, ell va soltar-li:
- Jo tinc vaques.- I la noia va fugir espantada el més ràpid que va poder.
Carrie va marxar a jugar amb un parell d’homes, als que va guanyar i va retirar-se just a temps. I Katie es va voler quedar a la porta, on va ser assetjada per un home que volia passar una estona amb ella. Al final van acabar tots defensant-la i el noi va marxar. Gorgie, es va topar amb un xaval i li va donar la sensació de que li havien robat els diners, però van sortir ell i Katie per parar-lo i no van poder fer res.
Després d’això van decidir anar a parlar amb el sheriff. L’home els hi va confirmar l’historia que els hi havia contat durant l’esmorzar i els va portar a parlar amb dos homes del “Largo” ja què els havien capturat i els anaven a executar en 2h així que Katie va suggerir aprofitar el que sabien. Van començar l’interrogatori amb Carrie, que parlava espanyol però va ser una mica massa agressiva i al final va derivar en una situació violenta en que el sheriff els advertia que no permetria que es pro passessin amb els presoners, tot i que quan un dels interrogats va escopir a la cara de Katie va decidir fer “la vista gorda” i permetre que se l’enduguessin a una sala on Tobias amb l’ajuda de Carrie el va interrogar. Va acabar desvelant l’amagatall del “Largo” i la companyia el va retornar a la seva presó fins a l’execució a la qual van assistir.
Iabetsuni
 
Entrades: 53
Membre des de: 02 abr. 2014, 17:45


Torna a: Altres partides

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 1 visitant