Køb Adidas Ozweego

Ets màster i busques jugadors, et jugador i busques partida...

Køb Adidas Ozweego

EntradaAutor: quague » 10 des. 2021, 10:17

Siden han sluttede sig til Three Stripes-teamet, har Raf Simons skabt sin egen mikro-fandom inden for en allerede stor tilhængerskare ved at bruge sine farverige far-sko, omfangsrige silhuetter og livsstil-møder-teknologiske low-tops til at komme ind på et marked uden for det til tider prætentiøse haute couture-mæcener og arkiventusiaster. Køb Adidas Ozweego Mens nytilkomne looks fortsætter med at slutte sig til scenen, er den mest eftertragtede af modeller stadig den indviklede Ozweego, som nu ankommer i en ekspansiv kapsel af spejlbehandlet TPU-film.

Imatge

Et par sko fra adidas, der aldrig er set før, matchede hans engledragt – en 1-af-1-farvevariant af det kommende Ozweego-genudgivelse, lavet kun til hovednavnet på musikfestivalen. Adidas Ozweego Bedste Priser Disse specialiteter, der er døbt "Nose Candy Mandy", refererer igen til hans fortid som en naboskabs-pusher - meget ligesom hans tidligere samarbejdsbestræbelser med tre-foil-mærket såsom EQT Guidance og Ultra Boost iterationerne.

Den ene del monokrom og en anden ganske levende – der viser to forskellige sider af 70'ernes glamrock – hele sætstykket har seks forskellige farvevarianter, hvor de førnævnte forbinder hver under et maksimalistisk tema. Gode Priser på Adidas Ozweego Mens deres metalliske bunde tilføjer ærbødige noter af fed, skifter overdelen mellem et sæt hvide, grå og sorte til et kontrasterende udvalg af blå, røde og pink.

Ozweego-navnet har krydset veje med mange forskellige designs i det sidste årti. Adidas Ozweego Sko Mest bemærkelsesværdigt blev det parret med Raf Simons for et af designerens mest genkendelige fodtøjssamarbejde til dato. I dag er modellen ikke helt så produktiv, men det ser ud til, at mærket forsøger at genskabe interessen i år. Silhouettens seneste udgivelse er opgraderet og givet en ekstra "ren" betegnelse og er noget af en gammel trend, der er regummieret.

Langs de ventilerede områder - som sidder på toppen af ​​forfoden samt direkte profil - viser hvide nuancer visuelt omridset, deres former placeret mellem det grånede underlag og det let cremefarvede ydre. Adidas Ozweego Kvinder/Mænd Snørebånd foretrækker at komplementere det mere akromatiske af de førnævnte tre, mens de tilstødende ruskindsarmaturer og værktøj kontrasterer i henholdsvis flade grå og en mere farverig "Hello Blue".

www.skoways.com
quague
 
Entrades: 7
Membre des de: 10 des. 2021, 09:20

Torna a: Grups de joc

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 2 visitants