La Marca dels Aiguamolls Negres (D&D 5e)

Ets màster i busques jugadors, et jugador i busques partida...

La Marca dels Aiguamolls Negres (D&D 5e)

EntradaAutor: Robert » 24 maig 2016, 19:23

Imatge
La Marca de les Marismes Negres és l'intent de portar a terme una partida de rol a Dungeons & Dragons 5a Edició de l'estil Sandbox. La partida té un punt d'inici i les aventures, en lloc de proposar-les el master, són els jugadors que portaran el pes i aniran decidint que fer i on anar. Bàsicament serà una partida on hi ha un mapa en blanc i els jugadors decidiran els moviments a seguir. El món estarà viu, hi ha éssers amb els seus plans i motivacions, que els duran a terme a menys que els jugadors facin coses per evitar-ho o canviar-ho.

La idea es formar grups de jugadors que no tenen perquè ser sempre els mateixos. Al final la idea es poder jugar amb un grup flexible on perfectament cada setmana estigui format per gent diferent.

Cada jugador tindrà un personatge, i al post de la taverna farà una presentació per tal que els altres el coneguin i quines habilitats coneix. Seran els mateixos jugadors que decidiran quan jugar i formar el grup per l'expedició, i el més important, decidiran què voldrà fer. És important avisar en una mica de temps per a que jo m'ho pugui preparar. Penseu que tot i que hi ha unes línies bàsiques de la zona, he de fer algun treball previ. Al post de la taverna podreu parlar per quedar si voleu, o potser crearem un grup de Whatsapp exclusiu de la partida. La cosa seria més o menys així: "Robert, volem fer una expedició per anar a la Torre del Mag".

La partida no tindrà en compte el que passa fora del mapa, és a dir, l'únic que importa és el mapa i si mai un personatge abandona el lloc, representa que s'ha jubilat i ja no tornarà. La idea d'això és que no cal tenir informació de fora de la zona per poder jugar i si cal ja l'anireu trobant per les diferents zones.
Les partides seran d'una sessió. Quan s'acabi la sessió, representa que els jugadors tornen a la fortalesa, el punt de partida de tota partida a menys que sigui un cas especial.

La informació que es guanyi es compartirà al post de Expedicions i al post del Mapa de la taverna s'aniran descobrint els nous llocs i la nova informació. És possible que la informació estigui disgregada i que hi hagi elements relacionats repartits per diferents llocs del mapa.

Si teniu algun dubte ja sabeu

ANTECEDENTS
viewtopic.php?f=44&t=1515

PERSONATGES
viewtopic.php?f=44&t=1514
Avatar de l’usuari
Robert
 
Entrades: 925
Membre des de: 22 jul. 2013, 01:05

Re: La Marca dels Aiguamolls Negres (D&D 5e)

EntradaAutor: Robert » 03 juny 2016, 23:02

Els primers perills comencen a sorgir de les parts salvatges de la Marca!
La fortalesa necessita volutanris!!!!!
Avatar de l’usuari
Robert
 
Entrades: 925
Membre des de: 22 jul. 2013, 01:05

Re: La Marca dels Aiguamolls Negres (D&D 5e)

EntradaAutor: Roman » 06 juny 2016, 00:26

Animeu-vos. L'experiència està sent molt bona. D&D5 ofereix una experiència molt interessant i les aventures estan sent molt addictives.
Avatar de l’usuari
Roman
 
Entrades: 155
Membre des de: 19 gen. 2014, 16:39


Torna a: Grups de joc

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 1 visitant