Gotham

Per parlar de sèries i films

Re: Gotham

EntradaAutor: Robert » 19 oct. 2014, 20:45

Kokuoh ha escrit:Tinc entès que han fotut a tots els (futurs) héroes i villanos al mateix temps, tots allí juntos i revueltos (o no). No és molt forçat??


Mira-la i ho sabràs :lol:
Avatar de l’usuari
Robert
 
Entrades: 982
Membre des de: 22 jul. 2013, 01:05

Re: Gotham

EntradaAutor: Kokuoh » 23 oct. 2014, 21:21

Robert ha escrit:
Kokuoh ha escrit:Tinc entès que han fotut a tots els (futurs) héroes i villanos al mateix temps, tots allí juntos i revueltos (o no). No és molt forçat??


Mira-la i ho sabràs :lol:


Tinc ganes d'insultar-te.
Dani Alcaide -In da house!!-
Avatar de l’usuari
Kokuoh
 
Entrades: 1166
Membre des de: 18 set. 2013, 02:47

Re: Gotham

EntradaAutor: Nidiacap » 31 oct. 2014, 10:51

JA sóc aquí perquè no havia vist aquest post XD Sóc una fidel seguidora de Gotham, totes les setmanes sense falta alguna. Val a dir que el que interpreta a Gordon pos...no fa el pes la veritat, i no és una sèrie fidel ni de lluny a la seva història. Hi ha molt de "fan service" amb relacions lèsbiques que fan més pudor que el peix podrit. Però lo millor és veure als "villanos" de jovenets o de crios i identificar-los, ja que estic segura que no tothom va veure el "cameo" de Hiedra-venenosa al primer capítol. Pingüí es lo puto amo, sóc la seva fan nº 1 en aquesta sèrie. I no sé, en certs aspectes es manté prou el suspens, que ho fa bastant interessant. :D
Nidiacap
 
Entrades: 69
Membre des de: 24 set. 2013, 16:48

Re: Gotham

EntradaAutor: Iabetsuni » 27 nov. 2014, 14:01

Sé que fa temps que es va obrir aquest tema al forum però no vaig voler comentar fins que no veigues realment com anava la série i com es desenvoluparien els personatges en cas de que es desenvolupessin, però ara crec que després de veure el darrer capítol el número 10, és el moment.
Jo recomano molt aquesta série pels fans de batman que no busquin contínuitat o relació en les películes de Nolan com bé ja s'ha dit abans. Aquells que vulguin veure com és la ciutat de Gotham i com arriba a haver-hi el sistema polític o econòmic pel que es regeix és una gran série. També poc a poc, van desenvolupant els personatges i es van entreveient les seves intencions, per mi el pingüí és genial i l'actor quasi em va oblidar a De Vitto amb la seva interpretació, Bruce Wayne crec que és encertat ja què reflexa prou bé com passa de ser un noi ric i innocent a tenir l'ansia d'aprendre com funciona la justicia a Gotham i canviar coses, i per últim citar també (tot i que la llista de personatges interessants és molt llarga) el ben conseguida que està la dualitat entre el bé i el mal de Catwoman, personalment m'encanta el personatge (sempre m'ha agradat) i crec que han fet una versió petita d'ella molt bona.
Per últim, també dir que obviament al estar basat en cómics hi haurà coses que els que no ens els hem llegit no entendrem però tot i així no perd en cap moment la gràcia, inclús hi ha coses que cambien com Barbara Gordon que és pràcticament irreconeixible.
En definitiva, si us agrada Batman o la seva ambientació (que és el meu cas, adoro els "villanos") MIREU-LA!
Iabetsuni
 
Entrades: 63
Membre des de: 02 abr. 2014, 17:45

Re: Gotham

EntradaAutor: Robert » 27 nov. 2014, 23:19

Crec que la cosa ha millorat, sobretot quan s'han decidit o han definit de que va la sèrie. No es un 9 però potser és un 7.5
Avatar de l’usuari
Robert
 
Entrades: 982
Membre des de: 22 jul. 2013, 01:05

Re: Gotham

EntradaAutor: Scorpionking » 30 març 2015, 12:26

Jo n'he vist ja 7 i què voleu que us digue... Si enlloc de dir-se Gotham es digués Remolins no la miraria ningú.
Per a mi l'únic personatge mínimament interessant és Pingüí. La resta són plans i sosos (especialment la novia de Gordon i la negra que té el pub. Ara no me'n recordo com es diu).
A més trobo que té incongruències estranyes, hi ha vehicles antics mesclats amb més moderns. Van amb mòbils i a les oficines es veuen màquines d'escriure antigues i monitors CRT ( són tonteries, i potser no gaire bons exemples, però la sensació que em dona és de mal casat. En funció de la època a la que ho vulguen situar, que la cap de policia de Gotham sigui una dona negra també ho trobo estrany)
El crio que fa de Bruce Wayne ( és el crio de la sèrie Touch) és odiós. Parla com una persona de 40 anys i passa tota la vida a la mateixa habitació d'una suposada casa superluxosa. Dic suposada perquè exceptuant l'habitació ( on dorm, menja i fa de detectiu) no s'ha vist res més.

Quant als "dolents". El tipo que lliga a les seves víctimes a un globo... en fin..... i que un poli en pistola deixi que el seu globo s'elevi i elevi (suposant una mort segura per caiguda) sense pegar-li un tiret quan està a dos metros de terra...dieu-me quisquillós, però patina.
Avatar de l’usuari
Scorpionking
 
Entrades: 358
Membre des de: 25 set. 2013, 10:01

Re: Gotham

EntradaAutor: Charli » 08 gen. 2016, 18:07

Vaig pel capítol, 14 de la primera temporada, i ara mateix estic bastant enganxat a la trama, millora capítol a capítol.
Força i Honor, sort a la vida
Carlos
Avatar de l’usuari
Charli
 
Entrades: 548
Membre des de: 18 set. 2013, 13:39

Anterior

Torna a: Sèries & Films

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 6 visitants