[Torneig per a socis] Guerres Tribals

Novetats, dubtes, preguntes, comentaris...

[Torneig per a socis] Guerres Tribals

EntradaAutor: Kokuoh » 27 oct. 2015, 00:51

Hola.

Com tots sabeu, sóc molt fan de les baralles tribals. El meu fanatisme per elles està quasi al nivell de lo dolent que sóc jugant al Magic en general, així que us podeu fer una idea :lol: El cas és que he estat planificant una sort de torneig, a rel d'una conversació que vam tenir un dia a través del Whatsapp amb Pep, David i potser algú més. Tenia una idea en ment de fa molt de temps i vaig localitzar un club que fa uns anys enrera havia fet algo similar, així que m'he limitat a copiar les seves bases i a anar retocant, eliminant o afegint punts, segons els meus gustos i interessos, però també pensant que pugui ser atractiu per als que no són tan frikis com jo... no, va, sincerament, és tot molt friki i punto pelota xD

També m'he inventat un petit rerefons, per a contextualitzar el torneig donar cos a les regles del joc.

Benvinguts a les Guerres Tribals!!

El caos ha arribat a l'univers!! Les diferents planes han entrat en contacte a través d'enormes portals que resten permanentment oberts i que permeten el tràfic de multituds que inclouen des d'aus migratòries desorientades a grans exèrcits a la recerca de nous territoris que conquerir... i aquí entreu vosaltres!! Les tribus més petites han decidit aprofitar l'ocasió per a intentar guanyar terreny, cansades de ser menyspreades pels grans clans, mentre que aquests estan ocupats buscant l'origen del caos (ja sigui per arreglar-ho o per aprofitar-se'n) i fent-se els importants.

Ha arribat el moment de què les tribus menors reclamin la glòria que se'ls ha negat fins ara!!


Les regles de la guerra

1. Tria un tipus de criatura, el més extrany, marginal o friki que et vingui al cap. Dóna igual, tots estan àvids de sang, ja sigui per consumar les seves ànsies conqueridores com per lluitar per la llibertat i la justícia a l'univers.
2. Descobreix si és vàlid per a la guerra llegint les condicions (veure al final d'aquest llistat)
3. Utilitza la imaginació i combina criatures. Si algun tipus de criatura no té com a mínim 30 cartes diferents publicades, pots crear aliances entre diferents tipus. Tots sabem que gossos i gats no formarien mai una aliança per anar a la guerra, però cavalls i pegassos segurament sí. Pots combinar fins a 3 tipus de criatura d'aquesta manera.
4. Està prohibit utilitzar cartes de Cambiaformes, ja que els exèrcits no accepten a aquests éssers que no se sap mai de part de qui estan.
5. Queda prohibit crear combos amb cartes que no siguin tribals (res de colar una twin a una baralla de Clérigos o Chamanes...).
6. Cada baralla serà de 60 cartes exactes, ni més, ni menys.
7. Com a mínim ha d'haver-hi 30 cartes tribals. Per cada carta tribal que superi aquest número el jugador començarà cada partida amb 1 punt de vida extra.
8. Es poden utilitzar cartes que es puguin relacionar clara i directament amb la temàtica tribal de la baralla (per exemple, Convertir en rana per a una baralla de ranes) i es consideraran tribals dins el còmput de cartes tribals que formaran la baralla. Si utilitzeu la imaginació i la vostra infinita sabiduria magiquil, aquí es podrien veure coses curioses, només demanem que no estiguin "agafades amb pinzes".
9. La banqueta (banquillo per als no biligües) serà de 15 cartes. Les cartes poden ser del tipus que es vulgui, però únicament es podran canviar cartes tribals per tribals i no-tribals per no-tribals entre les partides.
10. En cap cas ninguna de les cartes de la baralla o banqueta pot superar els 3€ (preu de mitjana a MKM).
11. Tipus de criatura prohibides:
ELFOS
BRIBONES
GOBLINS
ANGELES
CABALLEROS
KITHKINS
SAPROLINES/HONGOS
RATAS
ZOMBIES
BESTIAS
HADAS
FRAGMENTADOS
DRAGONES
AVES
HUMANOS
PUEBLOS-ARBÓREOS
TRITONES
VAMPIROS
ESPÍRITUS

12. Cartes prohibides:
Circle of Solace
Endemic Plague
Engineered Plague
Peer Pressure
Skullclamp
Tsabo's Decree
Unnatural Selection
Door of destinies
Escudo de Armas
Extinción

I totes aquelles prohibides o restringides al format Modern.

13. Tipus de criatures que hi ha Magic (alguns només són de Legacy, haureu d'investigar):

Abanderado, Acorazado, Adalid, Alce, Aliado, Anciano,
Ángel, Antílope, Aparejador, Aparición, Araña, Arconte, Ardilla, Arpía, Arquero, Artífice,
Asesino, Atog, Avatar, Ave, Babosa, Ballena, Bárbaro, Basilisco, Beeble, Berserker,
Bestia, Bribón, Buey, Caballero, Caballo, Cabra, Cadáver, Calamar, Camárido, Cambiahechizos,
Camello, Cangrejo, Caribú, Cazador-nocturno, Cefálido, Centauro, Chamán, Cíclope, Cieno,
Ciudadano, Clérigo, Cobarde, Cocatriz, Cocodrilo, Conejo, Consejero, Constructo, Dauti,
Demonio, Desertor, Destructor, Diablillo, Diablo, Djinn, Draco, Dragón, Dríada, Druida, Efrit,
Eldrazi, Elefante, Elemental, Elfo, Enano, Encarnación, Engendro, Escorpión, Esfinge,
Espantapájaros, Espectro, Espíritu, Esponja, Esqueleto, Estrella-de-mar, Explorador, Extraño,
Felino, Fénix, Fragmentado, Gárgola, Germen, Gigante, Glotón, Gnomo, Gólem, Gorgona,
Gremlin, Grifo, Guerrero, Gusano, Hada, Hechicero, Hidra, Hiena, Hipogrifo, Hipopótamo,
Homárido, Homúnculo, Hongo, Hormiguero, Horror, Humano, Hurón, Ilusión, Infernal, Insecto,
Jabalí, Kavu, Kirin, Kithkin, Kóbold, Kor, Kraken, Lagarto, Lammasu, Leviatán, Lhurgoyf,
Lícido, Lobo, Magistrado, Mangosta, Mantícora, Masticore, Medusa, Mercenario, Metamorfo,
Metathrán, Minotauro, Místico, Monje, Murciélago, Muro, Mutante, Myr, Nautilo, Nefilim, Ninja,
Noggle, Nómada, Ogro, Ojo, Operario, Orbe, Orco, Orgg, Oso, Ostra, Oufé, Oveja, Pegaso,
Pentavita, Perforador, Perro, Pesadilla, Pez, Phelddagrif, Pirata, Plaga, Planta, Polilla-titilante,
Portador, Prisma, Pueblo-arbóreo, Pueblo-lunar, Pulpo, Quimera, Rana, Rata, Rebelde, Reflejo,
Rinoceronte, Saga, Salamandra, Samurái, Sanguijuela, Saprolín, Sátiro, Serpiente, Sicario, Sierpe,
Siervo, Simio, Sirena, Slit, Sobreviviente, Soldado, Soltari, Sombra, Surrakar, Talako, Tejón,
Tenaza, Tetravita, Thrull, Tóptero, Tortuga, Traficante, Trasgo, Trisquelavita, Tritón, Trol,
Unicornio, Uros, Vampiro, Vedalken, Viashino, Víbora, Vólver, Wombat, Yerbamala, Yeti,
Zángano, Zombie, Zorro y Zubera.


Com transcorrerà el joc?

Al començar la guerra, cada tribu (jugador), estarà ocupant 4 territoris, connectats entre si, ja sigui perquè són confrontants (colindantes en castellà, ho he hagut de buscar i tot) o perquè estan units mitjançant aquests grans i misteriosos portals. El cas és que tindrà 4 territoris sota la seva protecció. Aquests territoris aportaran certs avantatges a qui els domini, que exlicarem més endavant.

1- La guerra constarà de 4 batalles inicials per jugador i 1 batalla final per als dos finalistes. Cada batalla es representarà amb una partida sense límit de temps al millor de 3. La batalla final enfrontarà als dos jugadors amb més territoris. En cas d'haver-hi empat entre dos o més jugadors en el nombre de territoris, primer hauran de desempatar per saber qui dels dos lluitarà a la batalla final. Això es farà lluitant entre ells, per suposat.

2- Per a determinar els emparellaments de les batalles, cada jugador haurà d'enviar un desafiament a un altre jugador. Aquests, jugaran la seva batalla i el guanyador guanyarà el territori del Jugador Defensor i anunciarà el resultat via fòrum. No es pot enviar un desafiament al mateix jugador més d'un cop. El jugador desafiat es considera que accepta automàticament.

3- El jugador que rebi el desafiament es considerarà Jugador Defensor i revelarà quins territoris domina. El jugador que envia el desafiament es considerà Jugador Atacant i és ell qui escollirà quin territori ataca dels que li mostri el Jugador Defensor. El Jugador Defensor rebrà l'avantatge del seu territori durant el transcurs de la partida.

4- Els territoris seran assignats a cada participant un cop s'hagin registrat tots i hagin anunciat amb quina tribu participaran.

Territoris i les seves avantatges:

A continuació hi ha un llistat d'alguns dels territoris que hi haurà:

- Domini de Norn, Nova Pirexia: una vegada per batalla (no per partida) pots activar aquest avantatge: Pots posar un comptador de fe sobre la criatura objectiu si gastes una quantitat de manà igual al seu cost de manà convertit. Aquesta criatura i totes les que es diguin com ella entraran automàticament sota el teu control (tenen mareig d'invocació). Si la criatura amb el comptador de fe va al cementiri posa el comptador a una altra criatura amb el mateix nom (si no n'hi ha el comptador es perd definitivament). Si la criatura amb el comptador el perd per qualsevol efecte, o surt del joc sense anar al cementiri, la resta de criatures amb el mateix nom tornen sota el control del seu propietari (tenen mareig d'invocació).

- Llanowar, Dominaria: Comença cada partida amb un manà de qualsevol color a la teva reserva de manà. Aquest manà no desapareix de la teva reserva de manà fins al principi de la teva primera fase final.

- El Gran Bosc, Lorwyn: un cop per partida, les teves criatures guanyen +0/+1 i poden assignar mal de combat utilitzant el seu valor de resistència en lloc del seu valor d'atac (activa aquest avantatge quan puguis activar un conjur).

- Kessig, Innistrad: Un cop per partida, la criatura objectiu guanya +2/+2, Arrollar i "prevén todo el daño de combate que se le fuera a hacer a esta criatura este turno".

- Jund, Alara: Un cop per batalla, una criatura que controles guanya l'habilitat de Devorar (s'ha d'anunciar en el moment en què s'està llençant la criatura).

- Conca de la Plana Resplandent, Mirrodin: Un cop per batalla: gasta un nombre de manà igual al manà convertit de la criatura objectiu. Posa una copia d'aquesta criatura sota el teu control (per a tots els efectes, es considera que estàs llençant aquesta criatura).

- Gran Ossari, Ravnica: Un cop per batalla: quan la criatura objectiu vagi al cementiri, distribueix un nombre de comptadors +1/+1 igual a la seva força, entre qualsevol nombre de les teves criatures.

- Colónia d'Orochi, Kamigawa: Un cop per partida: quan una criatura que controlis faci mal de combat a un oponent, pots buscar una carta de terra bàsica a la teva biblioteca, després torna a barallar la biblioteca.

- Camps d'Eloren, Shandalar: Un cop per batalla: activa aquest avantatge durant la fase de manteniment d'un dels teus torns; durant aquest torn, sempre que esgotis una terra per generar manà, aquesta en genera un altre del mateix color. A més, durant aquest torn l'oponent objectiu no pot llençar encanteris (hechizos).

- Vedat de Corvs, Paratge Ombrívol: Comença la primera partida amb una reserva de 3 comptadors -1/-1 per a tota la batalla. Pots assignar aquests comptadors a qualsevol criatura en qualsevol moment que puguis jugar un instantani.

- Vall Elendra: No pots perdre el control de les teves criatures per l'efecte d'encanteris o habilitats que controli un oponent. A més, activa un cop per batalla: quan una criatura que controlis faci mal de combat a un oponent, pots intercanviar el control d'aquesta criatura pel control de la criatura objectiu que controli aquest oponent.

- Acadèmia a Tolaria Oest, Dominaria: Un cop per batalla: el primer cop que et quedis sense cartes a la mà roba 7 cartes.

- Murasa, Zendikar: Un cop per partida: el primer cop que una criatura entri sota el teu control, busca una carta de terra bàsica a la teva biblioteca i posa-la en joc esgotada; després baralla la biblioteca.

- Laberint de Vapor Izzet, Ravnica: Un cop per partida, quan llencis un instantani o conjur el pots copiar i escollir nous objectius per a la còpia.

- Otaria, Dominaria: Els teus conjurs i encanteris tenen retrospectiva (pots llençar aquesta carta des del cementiri, en acabar exíliala). El cost de retrospectiva d'una carta és igual al seu cost de manà.

- Cims de la Sub-ciutat, Ravnica: Dos cops per partida: quan una criatura objectiu que controlis faci mal de combat a un oponent pots robar una carta (activa aquest avantatge sempre que puguis jugar una carta d'instantani).


Bé, de moment ho deixo aquí. Així dono temps a què plantejeu dubtes, compartiu suggerències i poseu a parir gratuitament la meva idea, que sou així de cabrons, ho sé... Vos estimo igual :roll:
Kokuoh l’ha editat per darrera vegada el dia: 27 oct. 2015, 17:11, en total s’ha editat 1 vegada.
Dani Alcaide -In da house!!-
Avatar de l’usuari
Kokuoh
 
Entrades: 1166
Membre des de: 18 set. 2013, 02:47

Re: [Torneig per a socis] Guerres Tribals

EntradaAutor: Pep Blasco » 27 oct. 2015, 10:13

vaia rollos que fots macho...

no m'ho he acabat de llegir però fa bona pinta... potser el fet que hi hagi tantes normes per a la construcció de la baralla ho farà divertit i tot... no se si trobo més preocupant les classes que no es poden portar o els 3€ per carta o la limitació a modern...

possiblement serà més divertit fer la baralla que jugar-la... perquè no mos enganyessem... sense fetch ni shock la cosa serà... terra vas.. terra vas. terra vas... ni vials ni ni ni ni.... ni



però m'apunto :D :D :D
Pep Blasco
 
Entrades: 621
Membre des de: 29 des. 2013, 13:16

Re: [Torneig per a socis] Guerres Tribals

EntradaAutor: Jordi » 27 oct. 2015, 11:42

Bones! jo també m'apunto, encara que no se si tinc prou per fer una baralla, miraré quina merda tinc per les caixes de sabates.

Pel tema dels territoris tinc una proposta que vam fer amb el warhammer: en comptes de donar uns territoris que s'han de revelar quan es declara atacant, vam fer un mapa. Així sabíem qui podia atacar a qui (nomes territoris amb fronteres entre ells). Crec que algo així deies a les regles però no ho he acabat d'entendre. Llavors feiem com "rondes": tothom declara un atac, i fins que no es resolguin tots els atacs i es modifiqui el mapa no es passa a la següent ronda.

D'aquesta manera es pot jugar una mica amb l'estratègia de mirar quins territoris conquerir. Potser ho podem acabar de parlar un dia amb tots els qui vulguin participar
Avatar de l’usuari
Jordi
 
Entrades: 123
Membre des de: 20 set. 2013, 13:33

Re: [Torneig per a socis] Guerres Tribals

EntradaAutor: Kokuoh » 27 oct. 2015, 13:21

Bones.

S'estava parlant per whatsapp de fer un torneig sense restriccions, llevat los 3€ i modern. No és la idea que jo tinc, no és el que vull fer. Us dono aclaració ràpida sobre el tema de la restricció sobre els tipus de criatura, perquè ara no tinc més temps, però a la tarda ja m'hi poso més. Motius de restriccions de criaturers:

1- Hi ha criatures que són molt clàssiques, típiques i que surten fins a la sopa. No ens interessen.

2- Hi ha criatures que tenen tal varietat de cartes que donen un enorme ventall de possibilitats que altres criatures no tenen. No ens interessa.

Fins aquí l'explicació.

Si el que voleu és fer un torneig de modern amb restricció del cost econòmic de les cartes, també el podem fer, però seria una altra cosa.
Dani Alcaide -In da house!!-
Avatar de l’usuari
Kokuoh
 
Entrades: 1166
Membre des de: 18 set. 2013, 02:47

Re: [Torneig per a socis] Guerres Tribals

EntradaAutor: Kokuoh » 27 oct. 2015, 17:07

Bones un altre cop.

Ara que estic a casa, m'ho prenc en més calma. Respecte a dubtes que s'han presentat:

- Pots portar criatures humanes, però no una baralla d'humans. És a dir, pots fer-te una baralla d'hechiceros i tindre 25 criatures Humano Hechicero, però tots han de ser hechiceros, perquè la baralla no és d'Humans, sinó d'Hechiceros. Si vols portar una baralla d'Assassins i tots són humans, pots fer-ho perfectament ja que el pes dels combos o les sinergies o el que sigui, recaurà en el tipus Assassin, no Human.

- Alguns es queixaven de què no tenen cartes per a fer-se un deck tribal subòptim... Sent una competició interna del Gremi i sent que està pensada per a divertir-se amb els colegues gamers, trobo que serà més que just que la gent es pugui fer algunes proxies. Això sí, per favor que siguin a color al menys, no sigueu tan rates xD De totes maneres, segur que la majoria seran cartes molt barates, així que no us ha de costar tan comprar-ne algunes :p Per altra banda, quan tingueu el deck fet, comenteu quines cartes us falten i potser entre tots les podem deixar (jo tinc gran quantitat de cartes subòtptimes.

- Alguns es queixaven de què el joc serà aborrit si no es poden jugar Fetchlands i shocks, perquè serà "baixo terra, baixo terra...". Bé, jo trobo que hi ha moltes terres que fan coses molt curioses, però que en un metajoc que admet cartes de poder aberrant es queden obsoletíssimes. Recupereu-les i sigueu originals, collons!!! :lol:

- Respecte a les tribus restringides, com comentava al Whatsapp és una llista de fa 5 anys, així que no està del tot actualitzada. Jo esperava que entre tots puguéssim perfilar-la una mica més, tenint en compte els principals dos requisits: que no siguin massa populars i que no hi hagi massa varietat. Al primer post trobareu un llistat de tipus de criatures per a què us serveixi d'inspiració (l'he editat). També afegeixo Vampiros i Espíritus a la llista de prohibides.

I finalment, si no us convenç no ho fem i ja està, tampoc cal ratllar-se. Jo m'ho he passat la mar de bé redactant tot això, per a mi és un passatemps com qui fa mots encreuats. I lo del Modern restringit a cartes barates també pot estar xulo, però potser és massa ampli i hi ha massa opcions i pot ser un infern fer-se una baralla. No sé...

Jordi:

Bones! jo també m'apunto, encara que no se si tinc prou per fer una baralla, miraré quina merda tinc per les caixes de sabates.

Pel tema dels territoris tinc una proposta que vam fer amb el warhammer: en comptes de donar uns territoris que s'han de revelar quan es declara atacant, vam fer un mapa. Així sabíem qui podia atacar a qui (nomes territoris amb fronteres entre ells). Crec que algo així deies a les regles però no ho he acabat d'entendre. Llavors feiem com "rondes": tothom declara un atac, i fins que no es resolguin tots els atacs i es modifiqui el mapa no es passa a la següent ronda.

D'aquesta manera es pot jugar una mica amb l'estratègia de mirar quins territoris conquerir. Potser ho podem acabar de parlar un dia amb tots els qui vulguin participar


M'ho va estar explicant Robert també. Pot ser xulo, sí. El que passa és que ho veig un currazo força gran. es podria fer un mapeta amb unes icones i tal, utilitzant els dibuixos de les cartes de Planechase, que és d'on he tret la inspiració per a crear les habilitats, així com la llista de planes... Però sí, molta feina trobo, i per a la participació que veig que tindrà, no sé jo xDD
Dani Alcaide -In da house!!-
Avatar de l’usuari
Kokuoh
 
Entrades: 1166
Membre des de: 18 set. 2013, 02:47

Re: [Torneig per a socis] Guerres Tribals

EntradaAutor: Pep Blasco » 27 oct. 2015, 18:21

vaia rollos fots!!!

Kokuoh ha escrit:
- Alguns es queixaven de què no tenen cartes per a fer-se un deck tribal subòptim... Sent una competició interna del Gremi i sent que està pensada per a divertir-se amb els colegues gamers, trobo que serà més que just que la gent es pugui fer algunes proxies. Això sí, per favor que siguin a color al menys, no sigueu tan rates xD De totes maneres, segur que la majoria seran cartes molt barates, així que no us ha de costar tan comprar-ne algunes :p Per altra banda, quan tingueu el deck fet, comenteu quines cartes us falten i potser entre tots les podem deixar (jo tinc gran quantitat de cartes subòtptimes.


si.. et passaré la llista per a que et prepares la teva meeerda de tribal contra lo que jo porto...

La gracia de lo subòptim és que els altres no tenen puta idea del que jugues... si ens ensenyem els decks (que no els dicks) la cosa perd el factor sorpresa.
Pep Blasco
 
Entrades: 621
Membre des de: 29 des. 2013, 13:16

Re: [Torneig per a socis] Guerres Tribals

EntradaAutor: Kokuoh » 27 oct. 2015, 18:24

Pep Blasco ha escrit:vaia rollos fots!!!

[quote="Kokuoh"
- Alguns es queixaven de què no tenen cartes per a fer-se un deck tribal subòptim... Sent una competició interna del Gremi i sent que està pensada per a divertir-se amb els colegues gamers, trobo que serà més que just que la gent es pugui fer algunes proxies. Això sí, per favor que siguin a color al menys, no sigueu tan rates xD De totes maneres, segur que la majoria seran cartes molt barates, així que no us ha de costar tan comprar-ne algunes :p Per altra banda, quan tingueu el deck fet, comenteu quines cartes us falten i potser entre tots les podem deixar (jo tinc gran quantitat de cartes subòtptimes.


si.. et passaré la llista per a que et prepares la teva meeerda de tribal contra lo que jo porto...

La gracia de lo subòptim és que els altres no tenen puta idea del que jugues... si ens ensenyem els decks (que no els dicks) la cosa perd el factor sorpresa.[/quote]

Jajaja Ja tinc ganes de vore-la. Jo ja tinc la meva pensada, també, no et preocupis xD
Dani Alcaide -In da house!!-
Avatar de l’usuari
Kokuoh
 
Entrades: 1166
Membre des de: 18 set. 2013, 02:47

Re: [Torneig per a socis] Guerres Tribals

EntradaAutor: Kokuoh » 28 oct. 2015, 13:53

Bones!!

Com que hauré de vore totes les baralles com a organitzador (no és que no me'n refiï), us deixo aquí la baralla amb la que jugaré jo. Està pràcticament acabada i en l'únic que variarà serà en el nombre d'algunes cartes (una menys d'aquesta per una més de l'altra... lo típic). Tampoc he configurat la banqueta, però no serà res espectacular (algun peta enchants, artefactes, criatures... i ben just). Així també us feu una idea de com es pot crear, per als qui aneu més perduts :p

http://tappedout.net/mtg-decks/snakes-everywhere-3/

Creature (30)
3x Cudgel Troll
4x Hunted Troll
3x Mossbridge Troll
4x Odious Trow
3x Rendclaw Trow
2x Trestle Troll
4x Troll Ascetic
4x Undercity Troll
3x Varolz, the Scar-Striped

Land (23)
10x Forest
1x Llanowar Wastes
4x Mosswort Bridge
4x Swamp
2x Temle of Malady
2x Llanowar Wastes

Enchantment (4)
1x Primal Rage
3x Rancor

Instant (3)
3x Golgari Charm

Com veieu, hi ha un total de 30 criatures, però també 4 cartes de terra temàtiques Mosswort Bridge, d'on surt el Mosswort Troll, així que començaria la partida en un total de 24 vides. La carta Furia Primitiva no sería vàlida per al còmput de tribals (massa genèrica) i la resta de Terres no bàsiques tampoc. Les altres cartes ja no cal ni dir-ho.
Kokuoh l’ha editat per darrera vegada el dia: 29 oct. 2015, 02:14, en total s’ha editat 1 vegada.
Dani Alcaide -In da house!!-
Avatar de l’usuari
Kokuoh
 
Entrades: 1166
Membre des de: 18 set. 2013, 02:47

Re: [Torneig per a socis] Guerres Tribals

EntradaAutor: Vidi » 28 oct. 2015, 14:05

Perque la terra aquesta entra dins de tribal? Ho dic perque potser això no m'ha quedat clar i compendreu m'ajudara a montar lo deck xd
Avatar de l’usuari
Vidi
 
Entrades: 124
Membre des de: 19 gen. 2014, 18:39

Re: [Torneig per a socis] Guerres Tribals

EntradaAutor: Kokuoh » 28 oct. 2015, 14:24

Vidi ha escrit:Perque la terra aquesta entra dins de tribal? Ho dic perque potser això no m'ha quedat clar i compendreu m'ajudara a montar lo deck xd


És perquè és temàtica, és mera ambientació. És una baralla de trols. La terra és el Puente de musgo de hierba, d'on surt el troll del puente musgoso xD És com si et fessis una baralla de Arqueros i et posessis un Arco perforacorazones, entraria dins el còmput de tribal. La idea és sortir-se'n una mica de les matemàtiques que s'utilitzen per fer les baralles normalment i utilitzar una mica més la imaginació.
Dani Alcaide -In da house!!-
Avatar de l’usuari
Kokuoh
 
Entrades: 1166
Membre des de: 18 set. 2013, 02:47


Torna a: Magic: The Gathering

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 6 visitants