Stroheim Bathory, la Ment Carmesí

Llistat dels membres de la fortalesa. Sabràs qui necessites per reclutar

Stroheim Bathory, la Ment Carmesí

EntradaAutor: Zodd » 25 nov. 2016, 18:02

Un jove tiefling entra per la porta de la Taberna d'Arenisca, va vestit amb una elegant toga negra amb una ampla caputxa decorada amb bordats èlfics. Porta una vara. Les seves banyes són petites, semblants a l'anterior tiefling que va visitar a Arenisca, de fet no és l'únic tret semblant que tenen en comú. Les faccions de la cara i la cua són pràcticament idèntiques.

- Perdona, vostè és Arenisca? - Amb un somriure entre amigable i pervers.
- Sí, la mateixa, què voldria?- Per la forma que parla només pot ser família de l'expedicionari perdut, de Vidocq. Feia més de tres mesos que s'havia perdut i tothom el donava per mort. Sembla que la seva família ha enviat al seu germà perquè probablement ells també el donen per mort.
- Vi negre especiat. Gràcies.- Allarga el braç per donar dos monedes de plata.
- Aquí tens. Perdona la indiscreció, ets família de Vidocq potser? -
- No es preocupi senyora, Vidocq és el meu germà gran, però des de fa tres llunes que no rebem cartes d' ell, així que probablement ha trobat la mort a estos aiguamolls.- Li dona un glop llarg com si ho estès celebrant - Saps on va ser?
- Els Aiguamolls són un lloc perillós, pots trobar la mort a qualsevol lloc, però pel què sentit sembla que va anar a per un drac i no va tornar. D'aquella expedició només va tornar un halfling, ell t'ho explicarà millor.- Era tan educat com Vidocq, semblava fins i tot amigable, però Arenisca no se'n podia fiar de ningú dels exploradors de la fortalesa, la majoria eren presos que ni a la Ciutat Capital els volien.
- Llavors pot estar viu?- Se'l veia entre sorprès i preocupat.
- No ho sé, però si no ha tornat significa que o ha mort o ha desertat.
- O està empresonat.- Afegia. -Moltes gràcies per la conversa que m'ha donat senyora Arenisca, tant de bo totes les converses fossin així de profitoses.- Les seves expressions facials eren una mescla que no deixava entreveure el què sentia.
- No hi ha de què.
- Ara si em permet, aniré a seure al banc del fons de la taberna a esperar als més veterans expedicionaris, tinc pendent una conversa important amb ells. Els seus ulls roig infern em miràvem mentre ho deia.
- (Assenteixo) - Arenisca havia vist tot tipus d'éssers passar per la seva taberna de orcs, de semiorcs, de dracònids, tieflings, la majoria d'ells més bestials, però aquest jove tiefling li donava més mala espina que tots ells junts.
David
Avatar de l’usuari
Zodd
 
Entrades: 284
Membre des de: 16 gen. 2014, 21:58

Re: Stroheim Bathory, la Ment Carmesí

EntradaAutor: Pep Blasco » 26 nov. 2016, 10:18

Mola, ja per una mica més podries escriure la crònica de l'expedició
Pep Blasco
 
Entrades: 621
Membre des de: 29 des. 2013, 13:16


Torna a: La Fortalesa

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 0 visitants