Any 485 - La caça de la bèstia i la btalla de Mearcrec Krik

Any 485 - La caça de la bèstia i la btalla de Mearcrec Krik

EntradaAutor: Robert » 30 abr. 2017, 15:15

Escuders
Silvian de Broughton, Plenorias de Burcombe, Arnold de Cholderton i Jordans de Pitton

La Saga
Els escuders porten vivin i entrenan a Vagon, el fort del Mariscal del Comte Roderich, ja fa un temps. Els rumors de que el Rey Uther està reclutant sang nova per combatre als Saxons s'escolten per tot arreu.
Elad augmenta l'entrenament i per primer cop pareix que la cosa es fica seriosa. Les proves d'entrenament es succeeixen, i pareix que al final tot es resumeix en la cerca del que serà el primer líder per a la primera missió seriosa i en solitari dels escuders. Jordans s'emporta la victòria en una justa amb Arnold. Plenorias no té massa sort.
La missió en concret es la caça d'una bèstia que està assustant als camperols de l'aldea de Imber. El viatge es realitza ràpid i sense problemes amb una parada a Stonehenge.
A l'Aldea sols hi ha camperols i un capellà, el pare Garr. Les marques del que ha deixat la bèstia pareixen que és temible, alguna cosa diferent al que els escuders s'han pogut trobat fins ara.
El primer día de la cacera després de seguir uns rastres que pareixien més fets per algú intel·ligent va aparèixer la criatura mítica Gladissant, seguit pel Rey Pelinore de Gal·les que l'estava caçant. Els escuders van donar una direcció errònia al Rey per evitar que el cacés.
Imatge
El segon dia sí que van trobar l'ós. Era una criatura que clarament era la mascota d'algú. Ple de ferides curades, una argolla al nas... El van poder matar i guanyar la glòria que això comportava.
El poble va festejar la mort de la bèstia i al dia següent de camí a Vagon van ser atacats per un saxons. Els saxons portaven una cadena i pareixia que era clar, que els qui van portar la bèstia als boscos van ser ells.
Avatar de l’usuari
Robert
 
Entrades: 982
Membre des de: 22 jul. 2013, 01:05

Re: Any 485 - La caça de la bèstia

EntradaAutor: Andreu » 07 maig 2017, 15:37

Després els escuders van ser nomenats cavallers i van ser convocats un mes després a Sarum per celebrar un banquet de presentació. Duran el banquet Sir Elad va comunicar que el rei Uther Pendragon ha convocat tots els seus cavallers. Allí, els va informar dels moviments de les tropes saxones i va preparar una marxa per enfrontar-se amb ells a "Mearcrec Krik". Va ser una batalla molt dura, amb un exèrcit d'uns 3000 homes, superant en numero de 2 a 1, la batalla va concloure amb la retirada dels dos exèrcits. Allí Sir Jordans va morir heroicament per salvar la vida de Sir Silvian.
Uns mesos més tard va arribar l'hivern, que a causa de la recent batalla, per alguns va ser més dur que per als altres.
Andreu
 
Entrades: 36
Membre des de: 09 abr. 2014, 16:08


Torna a: La saga

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 6 visitants