Any 486

Any 486

EntradaAutor: Kosé » 21 maig 2017, 11:31

Aquell hivern nous cavallers foren nomenats. Entre ells Sir Tyrant de Wylye. Els nostres herois foren enviats a formar part de la guarnició durant tot l'estiu, patrullant les fronteres nord del comptat. a un poblet es van topar amb dos caballers més(no recordo el nom) a qui la fama de saquejadors els precedia. Per culpa d'una presonera Picta quasi s'arriba als acers pero al final els nostres herois es van quedar amb la custòdia de la presonera i els cod cavallers van marxar amb el seu orgull ferit.
En socorrer l'auxili d'un pastor per trobar la seva cabra perduda, els nostres herois van acabar lluitant en un GEGANT! al qual van derrotar. El pastor amb fetilleries va transformar-se en Merlí qui els va manar que l'ajudessin bosc endins. Mentre el Mag feia les seves arts un extrany cavaller amb 4 braços el va atacar i amb molt d'esforç va poder ser vençut. Per art de màgia alli va apareixer un llac i vam veure com una mà que sortia del aigua va donar a merli una espasa...
...another day, another vendetta...
Avatar de l’usuari
Kosé
 
Entrades: 232
Membre des de: 18 set. 2013, 08:03

Re: Any 486

EntradaAutor: Charli » 28 maig 2017, 18:17

Any de nostre senyor 486.
Cavallers: sir Tirant de Wylxe gloria 1286, sir Gautter de Pitton gloria 1491, sir Arnold de Cholderton gloria 1366, sir Silviant de Brougton gloria 1452.

Es un hivern dur per sir Silviant i sir Arnold, van veure els seus ingressos reduïts pel malestar dels camperols.
Tots els cavallers van viatjar fins a Pitton, allí van presenciar l’enterrament paga del sir Jordans. Van presentar els seu respectes al seu hereu, el seu germà bastard sir Gautter. També van conèixer a aleshores escuder Tirant.

A la cort de Nadal a Sarum van anomenar cavallers als escuders de sir Amig de Tileshad, etre ells sir Tirant.
Aquell any el seu senyor el compte Roderick de Salisbury els va encomanar tasques de guarnició. Durant aquestes van cavalcar fins els voltans de la ciutat de Swindon una baronia fronterera amb Salisbury, allí a la vila de Liddington van ser acollits per la molinera. Mes tart van conèixer al caballers , sir Herwon i sir Lardans, aquella mateixa nit es van enfrontar amb ells i la seva escolta de deu infants d’armes, per defensar a unes camperoles de les cuals abusaven i a dos noies pictes, una d’elles va morir en la trifulca, l’altra Dierdre va salvar la vida gracies al valor dels cavallers.

Descobriren que la noia picta pareix ser noble, el va demanar que l’acollissin i sir Gautter de Pitton va accedir així que es va amagar als boscos de Pitton.
Algunes setmanes mes tard mentre patrullaven, es van trobar un pastor de cabres que els demanava que recuperessin la seva estimada cabra extraviada, van proposar una competició entre els seus escuders... però va resultar que la cabra va ser atacada per un petit gegant ciclop, el qual va matar a la cabra i a l’escuder de sir Arnold, els cavallers no sense dificultats el van vèncer, i van agafar el seu cap i els seus dits com a trofeus.
Va resultar que el pastor era l’arxidruida de Britania, el mag Merlí. Els va suggerir que l’acompanyessin al bosc, els necessitava. Allí el van protegir d’ una mítica bestia, un genet amb quatre braços i quatre espases , tant ell com el seu cavall eren de color marro, verd molsa, en aquest combat va resultar ferit de gravetat sir Tirant, però van vèncer a la bestia.

Desprès van veure com Merlí navegava amb una petita barca fins al mig d’un llac, allí un braç de donzella sortia de l’aigua i li entregava una relluent espasa.
Mes tard descobririen que era EXCALIBUR l’espasa de la justícia, així li van poder contar a la Cort de Nadal a Salisbury al Mateix Uther Pendragon, rei de Logres, després de fabulosos regals per al comptes, el rei els va recompensar en plata, i el compte de Salisbury amb un bonic “corcel” a cadascú, també els va deixar decidir que volien fer la pròxima primavera, van decidir acompanyar-lo a ell i al rei a Lyndsey pe visitar el compte.
Força i Honor, sort a la vida
Carlos
Avatar de l’usuari
Charli
 
Entrades: 538
Membre des de: 18 set. 2013, 13:39


Torna a: La saga

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 0 visitants