Any 487 - Visita al regne de Malahaut

Any 487 - Visita al regne de Malahaut

EntradaAutor: Robert » 04 juny 2017, 02:21

Anirem a visitar amb el rei Uther al vasall, e duc de Linsey, a la ciutat de Lincoln, des de Sarum, ja que pareix que no l'està oveint.
També viatjaran Merlí, lo duc Ulfius duc de Silchester i el comte Rodrick.
Es noten els estragos causats pels saxons i Uther no retorna l'amor que li dona el poble i fins hi tot s'aprofita del poble. Ulfius pareix està d'acord.
Ens manen fer una batuda per evitar sorpreses. Arribem a un pont i en diagnonal, una a banda a banda hi ha atalayes de fusta del duc de Linsey. No els fa gents de gràcia la nostra presència.
Ens deixen passar sense moltes alegries. Al arribar veiem com la guarnició es comença a preparar. La tensió augmente i pareix que la batalla és inminent, però unes paraules de Merlí pareix que tornen la cordura.
Ens deixen entrar finalment i pareix que el duc no hi és i ens acolleixen al castell. Pareix que la ciutat està preparada per a la guerra.
Es rumoreja que el duc ha marxat per no trobar-se amb el rei, creu que és un arrogant i massa ambiciós.
Un home de gran nas, baixet i maquillat s'aproxima a Gautter i li demana de poder viure un temps amb ells per poder saber coses dels cavallers de l'Espasa. Gutter accepta. Diu que és un joglar i ve de Franquia.
Al dia següent marxem de caceria per no se "podrixen les natges" i poder tenir és carn.
(+10 de Glòria a repartir) A la caça podem matar un Porc Senglar
Es rumoreja que Linsey té prou exèrcit com per avançar per Logres fins prou abaix, però que no ho fa per evitar estar entre dos fronts.
Al cap d'una setmana apareix el duc però no atén al rei a la primera. Però finalment
Merlí explica que Excaibur està feta per llàgrimes d'una bruixa i l'aigua del llac de la dama, i que l'empunye serà el rei de tota Britània, just i honorable, i vencerà. Merlí treu l'espesa i la postra al rei, cosa que fa canviar d'actitud del duc, que finalment li jura lleialtad
(+15 de Glòria a tots per veure la submissió del duc de Linsey al rei Uther)
Finalment el rei fa venir a tots els reis dels altres regnes per a que anunciar que Logres es Linsey, i Linsey es Logres. El grup de cavallers els encarreguen anar a portar el missatge al rei de Malahaut (el rei centurió) a Eburacum.
El viatge el fem amagant-nos i per llocs pocs transitats però a la quarta jornada un grup de pictes ens ataca. Però en el moment més difícil apareix Drierdre, la picta que Gautter va acollir i pareix que ens ajuda a evitar el combat.
I apareix amb Sir Herwon, lligat i preparat per a ser executat. Plenories evita que li tallin el penis.
Alguna cosa pasa i Driedre dona a entendre que encara és pronte per explicar el que realment està passant. Tot i així diu que s'ha de casar en algú de natros i l'elegit és Gautter. Engendren un fill i marxa cap a la frontera Logres i Linsey.
El viatge segueix i pareix que 6 homes en armadures els segueixen. Els eviten, i al amagar-se al bosc, una criatura en forma de serp els assalta però gràcies al gos de Plenories i la ràpida actuació la foragiten.
Les llums de les aldees ja comencen a veure's a l'horitzó.
Arribats a Eburácum el rei no hi és i hi ha un duel amb Silvians i Sir Maximus ja que li ha dit que no el reconeixia com a cavaller. Silvian guanya.
Ens emplacen al front per trobar al rei. El rei Centurió no accepta la missiva i ens emplaça a participar al dia següent a la batalla contra els saxons, i acceptem.
Els primera batalla per alguns i els seus arts de la guerra són diferents. Surtim victoriosos de la batalla de Malahaut. El nostre comandant es diu Beorlius.
S'acorden els casaments de:
Gautter de Pitton Vs Driedre del poble Picto
Silvians de Brougton Vs Lady Lorette
Avatar de l’usuari
Robert
 
Entrades: 960
Membre des de: 22 jul. 2013, 01:05

Torna a: La saga

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 0 visitants