Any 494

Any 494

EntradaAutor: Robert » 27 ago. 2017, 15:27

Després d'assistir a la Cort d'hivern a Londres i d'escoltar rumors sobre el rei i els seus deliris en mig de l'enfermetat cridant a Merlí, sir Roderick ens envia a Carmarthen a entregar una nota secreta i de manera sigilosa.
El viatge el fem en mig de la pluja i finalment arribem al castell del Duc Glevum on som rebuts i suspicàcia i bon menjar.
Duc Glevum ens ataca verbalment però tot i així ens tracta bé. Finalment passem la nit alguns sols i altres acompanyats de bagasses.
Un cop pel matí i després del fornici, l'esmorzar podria passar per un convit de rei.
Partim cap a Carlion acompanyats de Sir Alain, i els fills del Duc, cavaller Verd i Cavaller Roig.
Alain, empès per les preguntes dels cavallers de l'espasa els acompanya a un antic camp de batalla en unes marismes on pareix que la sang, després de uns quants segles, encara impregna la terra humida. I allí troben els elements que les paraules misterioses del escuder del germà de Gauter anunciaven.
Els osos de l'àguila (un estandard d'una legió romana, un ull d'aigua (un llac) i sang i honor (un antic ritual on llençant riquesa, sang i una espasa, un guerrer podia demanar l'ajuda dels antics deus). Potser a causa dels reflexos, dels nervis o del destí, alguns cavallers els va parèixer veure una cara d'una dona molt maca dient que no ho fessin amb crits silenciosos. La marisma es terrorífica, potser plena d'antics esperits dels combatents de tant cruenta batalla. Finalment marxen sense saber si realment això haurà servit d'alguna cosa. Però qui va donar les instruccions al pobre escuder?
De camí entre Newcastle i Cardiff, al bosc de Nain, els fills de l'antiga fé tenen un somni, epifanía o visita, sols els déus ho saben, d'una dama sense nom i nua, que els ha tret tot cansament. Els hi donen un floc de pel lligat amb un fil deurat. Potser els déus s'han fixat en ells? Alain creu que sí.
Finalment després d'esperar una setmana a Camarcen, ens custòdia fins la cort del rei Cana a Penbroke, a 3 dies situada a la costa salvatge.
Allí coneixem a Sir Orcas, el mariscal, i els fills del rei, Sir Dirac i el seu escudar Lak.
Passen els dies i ens hem de viatjar de nou cap Tenby, en pos del Rei. Pel camí el rei salvatge Ystrad Tyr ens reta a una carrera que perdem.
Ja a Temby el Rei Canan es assassinat per Orcas, el Mariscal, intentant acusar a Dirac. Gautter veu el complot i reta per la veritat a Orcas matant-lo. Ara el regne està sense Rey i la terra està immersa en un caos. Les tribus salvatges no accepten a Dirac. Hi haurà guerra.
El rey Nanthaleot de Calaborn ens envia un emissari i ens diu que porta un missatge per al rei Uther.
Avatar de l’usuari
Robert
 
Entrades: 960
Membre des de: 22 jul. 2013, 01:05

Torna a: La saga

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 0 visitants