Any 502 el comptat de Rydychan

Any 502 el comptat de Rydychan

EntradaAutor: Charli » 29 gen. 2018, 19:29

Any 502
- Ser Maurel de Cholderton “Noctua” , Gloria 3110.
- ser Silvian de Broughton “el bell”, Gloria 4105.
- ser Gautter de Pitton, “cavaller de l’espasa” i “espasa de Salisbury, Gloria 5631.
- ser Alein de Burcombe, “el gos rabiós”, Gloria 3177.
- Ser Eduard II de Berwick, Gloria 1789.
- Ser Tyrant de Wilxe, “cavaller de l’espasa” Gloria 1965

Els cavallers son convocats a principis de primavera a la cord de Sarum. Arriben noticies de guerra, les terres de Gloucester, Orofoise, Galvoie, Cheshire, Cameliard, Werensis, han jurat vassallatge al Rei Nantaleod. Bedegraine i Lambort es sometent al Duc Corneus de Linsey.
El consell de Sarum decideix pactar una aliança amb el Comte Ulfius de Silchester , aixi com en les terres de Rydychan. Intenten convèncer als senyors de Clarence, Somerset i Dorset.
La compessa de Rydychan s’allotja a la ciutat de Sarum baix la protexio de la compessa Ellen de Salisbury, un ex vassalls seus li han pres el comptat, promet la ma de la seva filla a un dels cavallers de Salisbury i acceptar l’aliança si poden alliberar-lo.
Els cavallers consulten amb els diversos senyors però pocs estan disposats a fer el primer pas per aquesta aliança tot hi estari d’acord, el cavaller parteixen cap a les terres de Rydychan, allí es troben amb sir Bege de Wallingford i 10 cavallers mes, pareix ser un dels mal vassalls que ha ussurpat el comptat, després d’intentar negociar i parlamentar amb ell, no arriben a cap acord i deixen que les espases parlen per ells, el combat es aferrissat i sanguinolent, però aconsegueixen matar o fer fugir a la majoria dels cavallers i capturen a sir Bege, el porten Sarum i decideixen esperar a la pròxima primavera quer reunir un exercit i alliberar Rydychan.
Força i Honor, sort a la vida
Carlos
Avatar de l’usuari
Charli
 
Entrades: 538
Membre des de: 18 set. 2013, 13:39

Torna a: La saga

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 0 visitants