Campanya/Lligueta Kill Team

Novetats, dubtes, preguntes, comentaris...

Campanya/Lligueta Kill Team

EntradaAutor: Vidi » 21 oct. 2019, 17:03

Bones amants de la Marea Gris. Com hem parlat de fer una "lligueta" de Kill Team vaig a posar un esborrany de lo que podriem fer. LA IDEA ES FER UNA LLIGA AMISTOSA EN EVOLUCIO DE UNITATS I EN ADMINISTRACIO DE RECURSOS.

Nota: Al local se dixaran per a tothom fulles en blanc de Hoja de Mando, fulles per a fer les Cartes de Dades de les unitats, fulles per a apuntar puntuacions de les partides i les fulles en les missions explicades.

Regles:
- Les miniatures no fa falta que estiguen pintades, però han de representar minimament lo armament que portes. Exemple: no portigues dos minis iguals per a representar una unitat en lanzallames i una unitat en lanzamissils.
- Se demana un mínim compromís, no posarem una pistola al cap a ningú i tothom pot tenir un imprevist o una setmana en poca disponibilitat pero la idea es fer una partida a la setmana.
- Durant la lligueta els jugadors hauran de fer un seguiment de la seua Hoja de Mando i gastar-se punts per a fer coses i tal, tots sóm prous madurs com per a no haver de estar mirant si algú fa trampes en una lligueta aon no mos juguem res.
- S'agafa com a base LO MANUAL DE KILL TEAM BASIC I ARENA EN TOTES LES SEUES CORRECCIONS PSOTERIORS. Teniu a un altre post un drive en tota la documentació. Es Kill Team Basic, sense Command i sense Elites.
-A cada partida s'ha de portar sempre la Hoja de Mando i les Cartes de Dades de les unitats.

Quan se jugarà?

Cada jugador jugarà una partida contra tots los atres jugadors i una partida de 2 contra 2. Se jugara una partida a la setmana.
Es farà un calendari desde abans de comensar la Lliga, així cadascu sabra contra qui ha de jugar cada setmana.
Los jugadors tindran tota la setmana per a jugar la partida, ja quedaran entre ells.

Exemple:
Setmana 1 (21 al 27 octubre)
Vidi vs Kevin
Robert vs Carlos

De que va la Lliga?

Cada jugador a la seua Hoja de Mando te 4 recursos: Inteligencia, Material, Moral i Territorio. Cada jugador comensarà la Lliga en una puntuació de 8 a cada recurs. Al final de cada partida lo guanyador li robarà un punt de algun recurs de la Hoja de Mando del perdedor i sel sumarà a la seua Hoja de Mando.

Lo guanyador de la Lliga sera lo jugador el qual la suma de tots los seus recursos sigue mes alta. Si hi ha empat lo que tingue el Territorio mes gran. Si hi ha empat pos se decidix a un combat de Smackdown sense camiseta.

Per a que servixen los recursos?

Inteligencia: Un jugador pot gastar un punt per afegir a la seua Hoja de Mando una unitat Especialista. (Lo Lider també es Especialista)
Material: Un jugador pot gastar un punt per afegir a la seua Hoja de Mando una unitat NO Especialista.
Moral: Un jugador pot gastar un punt per convertir una unitat NO Especialista en Especialista. També se pot gastar un punt per reduir lo cost en punts de una unitat (nomes unitats que haiguen encarit per muntada de nivell).
Territorio: El jugador en més Territorio es " qui tria quina missió se juga". Aixó s'explica millor a baix.

Que necessito per a jugar?

Cada jugador ha de plenar una Hoja de Mando en una llista de 12 unitats. Pot tenir unitats repetides. La Hoja de Mando casi segur que sumarà més de 100 punts.
De estes 12 unitats, 6 poden ser Especialistes i de estos Especialistes 2 poden ser Líder. Al llarg de la Lliga los jugadors podran afegir mes unitats a la Hoja de Mando (hasta un màxim de 20) per tal de substituir a unitats mortes o per a millorar lo seu comando.

Totes les unitats han de tenir la seua Carta de Dades individual, ja que, es necessari fer un seguiment individual de experiencia, ferides, etc.

Com se juga la Lliga?

Partides:

-Queden los dos rivals per a jugar la partida. Los jugadors poden posar-se d'acord en quina missió jugar o poden tirar un dado i consultar a la taula de missions. La taula de missions sempre donarà a escollir varies opcions, lo jugador en més Territorio es qui tria.
PD: Les missions que se jugaràn encara les he de fer, però seran 4 missions de escenografia oberta (en altures) i 4 missions de Arena.

-Totes les misions constaran de una puntuació estil Arena. A les fulles de les missions anira tot superben explicat.

-Los jugadors hauran de fer un comando de màxim 100 punts en les unitats de la seua Hoja de Mando. Al Manual Basic de Kill Team explica com se fa lo comando.

-La escenografia de les missions Arena vindra obligada per la missió. La escenografia de oberta la posaran entre los dos jugadors intentant que lo camp de batalla sigue lo mes simetric possible.

-Se jugarà la partida normal i hi haurà un guanyador i un perdedor. Lo guanyador li roba un punt de lo recurs que vulgue al perdedor i sel suma a la seua Hoja de Mando.

Tirada de Bajas:

-Al final de la missio cada jugador ha de tirar 1d6 per cada miniatura que tingue una o mes herides superficials. 1, 2, 3 la miniatura se recupera. 4, 5, 6 la miniatura queda fora de combat.

-Despues de lo anterior. Lo jugador haura de tirar 1d10 per cada miniatura que tingue fora de combat, tant les que shan quedat durant la partida com les que shan quedat despues a la tirada feta anteriorment. Resultats:

1 La unitat Mort per a sempre i no se pot tornar a jugar.
2 i 3 La unitat queda convalesciente i no podra jugar la següent missió (la fulla de dades te una casella per a marcar-ho).
4-9 La unitat se recupera.
10 La unitat se recupera i si es un Especialista obte un punt de experiencia.

Punts de experiencia:

-Lo que seguix nomes se fa en unitats que no haiguen mort despues de la Tirada de Bajas.

-Cada Especialista que haigue participat a la missió obte un punt de experiencia. A més si has utilitzat la tactica del especialista obte un punt de experiencia extra. Los Especialistes que no participiguen a la missió no obtenen res.

-Les unitats NO Especialista s'agrupen tots junts per nom de unitat, a partir de ara li direm Seccio. Exemple: als Adeptus Astartes los Scouts No Especialista seran una Seccio, es igual que sigue un Scout en Bolter, que un Scout en Lanzamissiles, que un Scout en Escopeta, tots formaran part de la mateixa secció

-Les unitats NO Especialista obtenen un punt de experiencia despues de cada missió. Si dos membres de una secció han participat en la missió llavors tots los membres de la Secció obtenen un punt de experiencia encara que no hagin participat. Si només un membre de la Secció a participat a la missió només aquella unitat obtindrà experiencia.

-A la fulla de dades de les unitats hi ha per marcar los punts de experiencia, quan una unitat marque una casella en reborde roig muntara de nivell.

-Los Especialistes quan munten de nivell obtenen noves habilitats i poden utilitzar noves tactiques. Tot aixo se pot trobar al Manual. Pero tambe passen a costar quatre punts més per nivell que tinguen (recordar que gastant un punt de Moral baixes lo cost de les unitats).

-Los NO Especialistes quan munten de nivell han de tirar 1d6 per unitat, no per Seccio (encara que es bastant probable que tota la Secció munte de nivell a la vegada) i mirar lo resultat a la taula que hi ha a la pagina 205 del manual.

-Los NO Especialistes quan munten de nivell pasen a costar un punt més per nivell que tinguen (recordar que gastant un punt de Moral baixes lo cost de les unitats).

-Gastar un punt de Moral reduix lo cost de una unitat que ha muntat de nivell. Als Especialistes es individual, pero als NO Especialistes es per Seccions.

Gastar Recursos:

Despues de cada missio es quan pots gastar punts de recursos.

PD: Encara no se si capar lo gasto de recursos per Jornada o dixar que los jugador gasten lo que vulguen.

-Si afegixes un Especialista este comensa a nivell 1

-Si afegixes un NO Especialista tambe comensa a nivell 1, pero si el fas participa a una missio juntament amb un altre membre de la seua Secció que tingue mes experiencia i sobreviu, passara a tenir la mateixa experiencia que los altres integrants de la seua seccio.

-Si converteixes a un NO Especialista en Especialista aquest mante la seua experiencia, sigue el nivell que sigue. Obte les habilitats i tactiques de especialista i mante les bonificacions que ja tingues, tant de habilitats com de reduccio de cost de punts( si tenia reduccio de cost de punts de seccio, es a dir 1, passa a tenir reduccio de cost de especialista, es a dir 4).

-Si redueixes lo cost de una Unitat es nomes per al nivell aon la gastes, si torna a muntar de nivell aumentara una altra vegada los punts de cost.

Conclusions:

Bueno, pos aixo seria les normes. La idea es fer una lliga aon mos anessem prenent los punts entre natros per a vore qui ne te mes alfinal, pero en la gracia de poder utilitzar estos punts per a fer coses. Aixi entra lo dilema de, me gasto punts per a millorar lo equip o recuperar alguna unitat morta per a guanyar missions pero si los gasto no me conte per a guanyar la Lliga.

Bueno espero opinions de que vos pareix, penseu que lo que proposo es una mescla feta permi de les normes per a fer campaña del Manual Basic sumantli partides equilibrades i poder fer algo en los recursos de la campaña del Manual basic.
Avatar de l’usuari
Vidi
 
Entrades: 108
Membre des de: 19 gen. 2014, 18:39

Re: Campanya/Lligueta Kill Team

EntradaAutor: Vidi » 21 oct. 2019, 17:29

Despues de dixar lo tocho este proposo que comensessem despues de vacances de Nadal. Aixi tothom te temps de preparase be. Ja sigue les minis com a pendre a jugar en soltura.

Dit aixo si algu te algun dubte, vol que li ensenye a jugar per a no anar en bragues a la lliga o vol jugar a seques que meu digue.
Avatar de l’usuari
Vidi
 
Entrades: 108
Membre des de: 19 gen. 2014, 18:39

Re: Campanya/Lligueta Kill Team

EntradaAutor: Charli » 23 oct. 2019, 16:32

Molt be
Força i Honor, sort a la vida
Carlos
Avatar de l’usuari
Charli
 
Entrades: 537
Membre des de: 18 set. 2013, 13:39


Torna a: Warhammer 40K

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 0 visitants