Gremi Lúdic Desperta Ferro - Condicions d’ús

En accedir a “Gremi Lúdic Desperta Ferro” (a partir d’ara “nosaltres”, “Gremi Lúdic Desperta Ferro”, “http://gldespertaferro.org”), accepteu les condicions legals següents. Si no accepteu totes les condicions legals següents, si us plau no accediu ni utilitzeu “Gremi Lúdic Desperta Ferro”. Aquestes condicions poden canviar en qualsevol moment i ens esforçarem al màxim per informar-vos. Això no obstant, és recomanable que les reviseu regularment ja que l’ús continuat de “Gremi Lúdic Desperta Ferro” després que aquestes canvïin implica que les accepteu a mesura que s’actualitzen o s’esmenen.

Els nostres fòrums utilitzen phpBB (a partir d’ara “ells”, “el phpBB”, “www.phpbb.com”, “phpBB Group”, “phpBB Teams”) un programa per a la creació de fòrums distribuït sota la “Llicència pública general” (a partir d’ara la “GPL”) que us podeu baixar des de www.phpbb.com. El phpBB només facilita els debats a través d’Internet, el phpBB Group no és responsable de què permet o no en termes de cotingut o conducta. Per a més informació sobre el phpBB, dirigiu-vos a: http://www.phpbb.com/.

Accepteu no publicar material abusiu, obscè, vulgar, difamatori, d’odi, amenaçant, orientat sexualment o de qualsevol altre tipus que pugui violar qualsevol de les lleis del vostre país, del país en què “Gremi Lúdic Desperta Ferro” està allotjat o qualsevol llei intenacional. Si ho feu, és possible que us expulsin de manera immediata i permanent, amb una notificació al vostre proveïdor d’Internet si fos necessari. L’adreça IP de totes les vostres entrades és enregistrada per ajudar a fer complir aquestes condicions. Accepteu que a “Gremi Lúdic Desperta Ferro” tenim dret a eliminar, editar, moure o tancar qualsevol tema quan ho considerem necessari. Com a usuari accepteu que la informació que heu introduït quedi emmagatzemada en una base de dades. Tot i que aquesta informació no es proporcionarà a tercers sense el vostre consentiment, ni “Gremi Lúdic Desperta Ferro” ni phpBB assumiran cap responsabilitat per qualsevol atac al sistema que pugui comprometre les dades.


Torna a la pàgina d’inici de sessió