Divendres Lúdics 2022: Resum de l'any

Novetats, dubtes, preguntes, comentaris...

Divendres Lúdics 2022: Resum de l'any

EntradaAutor: Scorpionking » 19 gen. 2023, 18:53

Pos sí nois. Sou un any més vells, heu sobreviscut a una pandèmia mundial i a la nova puta cançó de merda de shakira, que no és capaç d'assimiliar que a Piqué li agrade més una tia de 25 anys que una de 40. Shakira és tonta, pesada i ridícula, però té més diners que vatros i no li cal anar a un club de poble a jugar al catán, pot agafa un yate i viatjar pel món. Vatros no, així que segur que tindreu temps per a respondre sobre:

El millor joc:
El pitjor:
La sorpresa:
La decepció:
Una partida per recordar:
Altres comentaris:
Avatar de l’usuari
Scorpionking
 
Entrades: 358
Membre des de: 25 set. 2013, 10:01

Re: Divendres Lúdics 2022: Resum de l'any

EntradaAutor: Scorpionking » 19 gen. 2023, 19:16

El millor joc: Sempre és difícil triar lo millor. Hi ha jocs que m'han agradat o m'han divertit prou, però si he de triar el millor seria Churchill. Un joc diferent, que no és mecànicament massa difícil i que proposa una mescla de gestió/menjar orella/equilibri molt interessant. Llàstima que pot durar una mica massa i que has de fer partides per a controlar els tempos.

El pitjor: Corrossion i Fantastic Factories es disputen la posició. El primer perquè no deixa de ser un excel sense ànima i mal acabat. Un joc de combar totalment oblidable. El segon perquè segurament no sóc el target al que va destinat. Furnace em sembla millor.

La sorpresa: Heat: Pedal to the metal. Sense dubte em sembla un gran producte. Molt vistós, fàcil d'explicar, xalador, en molts mòduls addicionals si el vols ampliar i que permet jugar de 1 a 6 jugadors sense problema. A un altre nivell també m'han sorprés per a bé el TZAAR o Arkham Horror 3ª Ed.

La decepció: Study in Emerald és un joc que té una gran reputació a la comunitat de jugadors pro. L'he jugat dos vegades i mai m'ha fet clic. No li acabo de veure les excel·lents bondats que suposadament té. Potser és que és massa grupdependent. O potser és una merda supina i la gent no se n'entera de res...

Una partida per recordar Generalment este apartat l'identifico a Triumph & Tragedy. Un eurowargame per a tres impressionant. Esta línia de GMT que cabalca entre l'euro i el wargame és avui en dia el tipus de joc que més m'apeteix. Igual que Churchill el seu problema és la duració; tota la resta són bondats.

Altres comentaris Començo a assumir que funciono diferent a la majoria de vosaltres. Organitzar el grup i poder saber a què jugaré i en qui em sembla quasi una utopia. Segurament per a la majoria això no és massa important, però per als que volem jugar a jocs d'una hora d'explicació és necessari. Si a algú se li ocorre alguna idea útil per a millorar l'organització, que la digui.
També comentar que al final vaig poder estrenar A house divided. Gràcies a JR que em va guanyar dos vegades fent exactament el mateix.

Best regards
Avatar de l’usuari
Scorpionking
 
Entrades: 358
Membre des de: 25 set. 2013, 10:01

Re: Divendres Lúdics 2022: Resum de l'any

EntradaAutor: elwyd » 20 gen. 2023, 16:01

el millor joc: feudum. me va encantar

el pitjor: die macher. el venen com un gran joc i al final es simple i repetitiu. partida per oblidar

La sorpresa: red cathedral. tothom parla be d'ell, pero veient-lo no me pensava que estes tan ben fet. he disfrutat totes les partides que he fet i el pots portar a gent no massa jugona

La decepció: corrosion. es un excel sense sentit. esperaba mes d'ell. potser el gran hype que hi habia li va fer mal

Una partida per recordar: les del feudum. les del anachrony. hands in the sea. he trobat a faltar una partida o dos al pax porfiriana. este any no l'he jugat gens i es raro

Altres comentaris: començo a tenir massa jocs per estrenar. me començo a sentir una mica "oscar" en aixo. intentare estrenar-los tots o casi al llarg del proper any ( :D :D :D :D :D )
enjoy.

ivan
Avatar de l’usuari
elwyd
 
Entrades: 135
Membre des de: 30 set. 2017, 11:43

Re: Divendres Lúdics 2022: Resum de l'any

EntradaAutor: Adrianucho » 21 gen. 2023, 17:30

Tot i que ja no formo part del gremi, sembla que puc escriure al forum. Xeeeeeic!
:)
Adrianucho
 
Entrades: 10
Membre des de: 18 març 2019, 22:11


Torna a: Parlem de Jocs de Taula

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 6 visitants